Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| MultiClient 1856 Xp & Win7 & Vista TPT Nisan Fix v. (çoklu ko Açma) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
eSC c0d3r
Mesaj Sayısı : 112 Rep Puanı : 268 Rep Gücü : 0 Yaş : 44 Nerden : izmir
| Konu: MultiClient 1856 Xp & Win7 & Vista TPT Nisan Fix v. (çoklu ko Açma) Salı Ara. 21, 2010 12:55 pm | |
| MultiClient 1856 Xp & Win7 & Vista TPT Nisan Fix v. (çoklu ko Açma) 1856 MultiClient çift ko açma.. Arkadaşlar enbaştan söyleyeyim kimse çalışmıyor diye yazmasın Win7 -Xp de bizzat kendim denedim 2 işletim sisteminde de çalışıyor.. 32 bit 64 bit sorunsuz bir şekilde çalışıyor.. 1856 multiClient.rar dosyasından çıknları Knighonline kurulu olduğu klasöre atın. 1856 MultiClient.exe ye tıklayın. giriş yapın.. unutmayın servera tam olarak girdikden sonra 2 ci accountu girin.. Kendim 3 char kasıyorum şuanda. Pc kasma oranı neredeyse sıfır. Hepinize iyi oyunlar... not:convert.dll dosyasında yazılımdan dolayı vurus görebilir taratmak isteyenler convert.dll dosyayı ayrı taratırlarsa temiz olduğunu göreceklerdir şimdiden teşekkürler.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | MultiClient 1856 Xp & Win7 & Vista TPT Nisan Fix v. (çoklu ko Açma) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|