Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Hükümdar Online İlk İnsaat | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Hükümdar Online İlk İnsaat Salı Ara. 21, 2010 12:31 pm | |
| İlk İnsaat
Temel İnşa Görevleri Oyuna ilk giriş yaptıgınızda kalenizin genel görüntüsüyle karşılacaksınız. Kalenizde şehir dışında, kale dışı bölgelerde bulunmaktadır. Şehirin içinde bir adet Level 1 Şehir Merkezi, bir adet Level 1 Fener kulesi ve açık alanlar bulunmaktadır. Kale dışında ise 4 çeşit kaynak alanları bulunmaktadır. Kale Dışı Kaynak Alanları Bütün hükümdarlar kalelerini nasıl inşa edeceklerini öğrenmelidirler, fakat Hükümdarlığınızı kurarken,iyi bir başlangıç için, kaynakların nasıl kullanıldığınada dikkat edilmesi gerekmektedir. Öncelikle, temel kaynakları kullanıp imparatorluğunuzun inşaatına başlamak için, kereste fabrikası, taş ocağı, demir madeni ve çiftik kaynak alanlarını güçlendirmeniz gerekmektedir. Mouse’unuzla Kaynak alanlarının üstüne tıklayıp, çeşit ve seviyesini görebilirsiniz. • Şehir (İnsan Irkı)
İnşa Etme/ Güncelleme Herhangi bir kaynak alanına tıklayarak, güncel üretim ve bir sonraki seviye için gerekli üretim miktarı gibi daha detaylı bilgileri alabilirsiniz. Mouse’unuzu “Güncelle” seçeneğine götürerek geliştirme için gerekli olan önkoşul ve gerekli zamanı görebilirsiniz. Kaynak alanlarını güncellerken, zaman ve kaynak tutarları dikkate alınmalıdır. Ambar ve ahır genişlemesi için daha fazla kaynak alınına ihtiyaç olunacaktır. Hükümdarlığınızın sağlam bir şekilde büyümesi için, iyi bir stratejiyle Ambar ve Ahırda bulunan bos alanları ve kaynak kullanımını iyi ayarlamalısınız. Bazen, güncelleme seçeneği gri renge dönüşebilir. Bu güncelleme için gerekli kaynaklara sahip olmadığınız anlamına gelmektedir. Güncelleme için gerekli kırmızı renkte olan gereksinimlere bakarak, nelere ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz.
Şehir İnşaatı Kaynak alanları, hükümdarlığınızı kurmanızında temeli olabilir, fakat tek özel dikkat edilmesi gereken şeyler değildir. Kaynak üretimini belirli seviyeye getirdikten sonra, şehrinizi ayakta tutabilmek için dikkat etmelisiniz. Kaleninizin içine Ambar, Taverna ve Elçilik inşa edin çünkü birçok yararlı kullanım özellikleri bulunmaktadır. İnşa etme ve güncelleme, nufusu arttıracaktır, fakat ayrıca uygarlığınızında gelişimine katkı sağlayacaktır. Kaleninizn gelişimi için bu iki durum çok gereklidir. Açık bir alana tıklayarak bina listesini görebilir ve inşa seçeneğine tıklayarak, o alanda bulunan belirttiğiniz bir binananın inşaatına baslayabilirsiniz. İnşaat: Tamamlanma: | |
| | | | Hükümdar Online İlk İnsaat | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|