knigth empire benzeri online rol yapma oyunu Full bedavadır.
Görüşler:
grafikleri falan knight tan güzel
oyundaki karaktelerler: okcu buyucu ve warrior var
oyunda çok fazla oyuncu var.
oyunu oynaman için kalonline client [full version] yazanı ındırmen yeterlı olur
512 ram ve herangi bi 128 ekran kartında sorunsuz en yüksekte çalışır
bu oyunda savas oluyormu? evet oluyor ama önce bi clana girmen lazım
bi clana girince zaten aynı knighttaki gibi şu şu saatte şu kalede savaş var deniliyor.oraya gidip kapıda savaş saatini bekliyorsun sonra kapı bi açılıyo pühuuuu....manyak zevkli o savaşlar.
bi türlü şifreleri kabul etmiyor nedir bu böle diyorsan Şifren sırf sayılardan oluşamaz msl şifren 123456789 olamaz başına bi harf koymalısın msesla k123456789 yapabilirsin
patch'ını auoto yapıo 30 dk fln surmuyor.Ama ne kadar yer tutar bilemiyorum zaten sitesinde her şeyi yazıyor.Hatta o siteden ekran kartlarınızın son driver'larını bile indirebilirsiniz.
Tek server var ama cooo...k genıs bır harıta zaten < tusuna basarsan gorursun.ITEM MENI var sag ustte oradan sılahını fln ayarlayabilirsin.Bende cok karıstırdım ama en sonunda cozdum oyunu skıll'lerımı bıle actım
O elindeki gereksiz eşyaları villager'lara satabilirsin.Zaten kafalarında şapkaları fln var kendilerini belli edio. Ama bende çyle oturup satmayı arıyorum elimde cok degerli bir parcadan 9 tane var.
1- marketlerden al normal player lardan değil çünkü bazen çok kazık satıolar 2-başka köylere gidersen başka köyde doğarsan
23 level olup bırakmış biri olarak açıklıyım.O hayvanlara dönüşme özelliği senin satın aldığın yada bir quest in sonunda verilerin yumurtayı geliştirmenle oluyor.Yumurtayı yanında taşıyorsun sen ex kazandıkça o da gelişiyor ve 5 level olduğunda yumurta sen yumurtandaki hayvana dönüşebiliyorsun.
köyden çok fazla ayrılmadan da başka yaratıklar bulabilirsin hatta başka yerlerde daha zor yaratıklarda war.mesela bazı köylerdeki canawarlar seni arkaları dönükken bile öldürebiliolar
quest leri yapmanızı tavsiye ediyorum.Çok işinize yarıyorlar. quest oyunun belli başlı görevleridir onları yapınca exp. para silah vb. şeyler veriyorlar
eğer aklında Knight mı bumu diye kuşkuları olan varsa söyliyim:
*oyunda server sorunu yok.ve serverlar da kalabalık yani öyle bomboş değil *solo kasmak daha zekice ve daha zevkli *knighttan daha zor lvl kasılıyor *kamerası knightinkinden çok daha kötü ama sonradan alışılıyor *grafikleri mükkkkkkkeeemmel ötesi...bu kadar güzel grafikli online oyun var ama hakkaten az sayıda *müzikleri güzel *vurduğun askerlerden kan çıkıyor *okçuysan okun askerde kalabiliyor(içinde) *öldürdüğün askerin kafasını keserek can ve mana kazanıyorsun *itemler ucuz *para konusunda knighttaki 1 000 000 coin=10 000 kalonline daki.yani 3 sıfırı atmış bi oyun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] *archerlarda can ezikliği yok.milyonlarca sihir yok. *lvl atlayınca hakkaten çok güçleniyorsun.knighttaki gibi bişeyleri farketmen için 5 lvl atlamana gerek yok *yaratıklar zorluk derecesine göre isimleri renkli çıkıyor.morlara asla giremezsin(vuruşlarını kaçırırsın),grilerden item düşüremez,exp kazanamazsın *haritası tek parça ve mükemmel *oyunun loading süresi 10-15sn arası *npc ler ucuz *yaratıklar bazen köy basabiliyor *savaşlar çok zevkli.önceki sayfalarda anlattım *kışın kar yağmıştı,şimdide yağmur yağacak *çok az patch çıkıyor *yaratıktan düşen şeyleri sadece space e basarak alabiliyorsun.bu nedenle sadece loot etmesi için birilerini partiye çağırmaya gerek yok
bu oyun o koyden baska yerlerdemı var?ıyı ne yapalım duello edıcez o zaman.
yaklaşık bi 20 tane köy var.hatta daha fazladır kesin.ben sadece 10 tanesine gidebildim.hatta bazılarına köy denmez,kaleler var.orası bir köyse eğer,şehir var başka yerlerde diyebilirim.