Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| The CrimsOnline Hapise Girdim Ne Kadar Rüşvet Vermem Gerekir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: The CrimsOnline Hapise Girdim Ne Kadar Rüşvet Vermem Gerekir C.tesi Ara. 18, 2010 12:16 am | |
| Hapise Girdim Ne Kadar Rüşvet Vermem Gerekir ? bunu hesaplamak için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresine tıklayın. Burada prison yazsına tıklayın. Your respect yazan yerin yanındakı kutuya saygınlık puanınızı yazın. Sonrada Calculate butonuna tıklayın. Hapisten cıkmak için ne kadar rüşvet vereceginiz söylenır. Hapiste iken bankanızdan para çekebilir. Çete lideri ise çete liderini değiştirbilirsiniz. ... Bu yuzden hapise girermiyim girmezmiyim diye supheye dustugunuz soygunlar yaparken ilk önce zorluk gucunuzu oğrenın. Olurda gene hapise girerseniz daha once hesaplayarak paranızı rüşvete verecek durumda olmasını saglayın. | |
| | | | The CrimsOnline Hapise Girdim Ne Kadar Rüşvet Vermem Gerekir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|