Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Metin2 Pvp Server Hile Skill HacK (ÖZel Anlatım Kurulum | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Metin2 Pvp Server Hile Skill HacK (ÖZel Anlatım Kurulum Cuma Ara. 17, 2010 9:26 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Burdan indir İndir diğiniz Dosyayı metin2_turkey in içindeki pack e atın Oyuna girin v basın göreceksinizkii yeni skiller qelmiş Ama beceriyi öğrenmedim diyor. ne mi yapacaz ? yeni bir char açalım skillerri açalım zinhinsel bedensel veya saman fa4rk etmez v basalım açtınız ya skilleri onalrın hepsini alta alalım Zihinsel skilleri tabi sığmaz alta basın oraya atın kamufilaj iyileştirme vb skilleride alalım alta sonra gidelim P Npcsine Para gerekli Tabi parasız gitmeyin Sura Savasçı SAman Ninja çıkcak hepsine Tıklayın Teker teker alta bakın hepsi P olmuş İyelstirme felan P olmuş Önemli Not: P Npcsi Olmazsa Pack Bir İşe Yaramaz Yani Olamaz. + Repimi İsterim Vermeyenin Fare si Bozulsun İletişim İçin : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Size Yardımcı Olurum Her Zaman Açığım. Link Kırıkmış Özür Dilerim Düzelttim İyi Hackler... Anlatım bana Ait Alıntı yapmak İsteyen İsmimi Yazsın Yeter.. | |
| | | | Metin2 Pvp Server Hile Skill HacK (ÖZel Anlatım Kurulum | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|