Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Krallıklar Kasaba özel bölümü ( Orman, Göl, Meyve bahçesi )

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Krallıklar Kasaba özel bölümü ( Orman, Göl, Meyve bahçesi ) Empty
MesajKonu: Krallıklar Kasaba özel bölümü ( Orman, Göl, Meyve bahçesi )   Krallıklar Kasaba özel bölümü ( Orman, Göl, Meyve bahçesi ) Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 12:44 pm

Kasaba özel bölümü ( Orman, Göl, Meyve bahçesi )

Bulunduğunuz kasabaya göre değişen özel bir bölümdür. Bu bölüme ulaşmak için Kasaba > (ilgili bölüm:Göl,Orman,Meyve Bahçesi). Gölden balık; Meyve bahçesinden meyve; Ormandan tomruk odun kazanısınız. Burada çalışıp elde ettiğiniz ürünleri pazarda satabilirsiniz. Bu ürünleri KESİNLİKLE elinizde tutmayın yada yemeyin kazandığınızda hemen pazarda satışa koyun. Satış yapmak için 'Eşyalar' bölümünden eşyanın yanındaki satışa koy linkine tıklayın, uygun fiyatı bulmak için pazarınıza bakın ve/veya belediye duyurusuna birgöz atın.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Krallıklar Kasaba özel bölümü ( Orman, Göl, Meyve bahçesi )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuzey Bölümü Askerleri
» Güney Bölümü Askerleri
» CabalOnline Derleme Bilgi Bölümü.
» Omerta SUÇLAR BÖLÜMÜ RESMİ
» Combat arms Silah Modifikasyon Bölümü