Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Krallıklar Seviye-1

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Krallıklar Seviye-1 Empty
MesajKonu: Krallıklar Seviye-1   Krallıklar Seviye-1 Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 12:38 pm

Seviye-1

Eyalet--Kale--Başkatiple Görüş seçeneğine tıklayıp tarlanızıda seçtikten 1 gün sonra Seviye-1 olacaksınız. Bu seviyede 2 farklı amacınız olabilir. Vakit kaybetmeden Seviye-2'ye geçmek veya 2. tarlayı almak.

Bu seçenek kişiden kişiye değişse de ben genelde önce 2. tarlayı almaktan yanayım. Çünkü 2. tarlayı almak sizin tarla alırken kaybettiğiniz zamanın büyük kısmını telafi ettirecek, çünkü 2. tarladan gelen ürüne göre gelirinizde artacak. Hemde daima cebinizin dolu olmasını sağlayacak. Neticede hergün bir işte çalışacaksınız ve de 2 tarlanızdan da kaynak gelecek.

Bu kararı verdikten sonra 2. tarlanın fiyatının eyaletten alırsanız 500 akçe olduğunu da hatırlatmak isterim. Ama belediye binasındaki satılık tarla ilanlarını güzel takip eder ve de istediğiniz tarla çeşidini denk getirirseniz tarlayı 400 akçeye almanız ve de bu işten 100 akçe kar etmeniz mümkündür.

Şimdi 2. seviyeye geçmek hakkında da biraz bilgi vereyim. Seviye-2'ye geçmek biraz zamanınızı alacak, çünkü hem para biriktirmeniz hem kıyafet almanız hemde karakter özelliklerinizi arttırmanız gerekmektedir. Seviye-2 olmak için gereken özellikler şöyle;

• 500 akçeniz olması lazım

• 35 itibar puanınız olması lazım

• Tüm karakteri özelliklerinizin 20 olması lazım

• Güzel bir şekilde giyinmeniz lazım (şalvar, ayakkabı, gömlek)

• Başkâtiple görüş!

Yukarıda yazan eksikleri tamamladıktan sonra aynı şekilde Eyalet--Kale--Başkatiple Görüş seçeneğine gidip seviye atlayabilirsiniz. Seviye-2 olduğunuzda bir meslek sahibi olacaksınız. Bu yüzden Seviye-2'ye geçmeden önce MESLEKLER başlığını iyice gözden geçiriniz.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Krallıklar Seviye-1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Krallıklar SEVİYE-3
» Krallıklar Seviye-2
» Rönasans Krallıklar Seviye-0
» Rönasans Krallıklar Seviye atlama
» 46. Seviye Görevleri