Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Cenk Meydanı İmparatorluk Savaşları ve Büyü Puanı..!! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Cenk Meydanı İmparatorluk Savaşları ve Büyü Puanı..!! Ptsi Ara. 13, 2010 11:01 pm | |
| İttifakta bulunan herkes komutanın kontrolunde olan imparatorluk ordusuna birlik sağlayacak. Boylece kişilerin katılımlarından oluşan bir ortak ordu oluşacak. (Komutanları imparator, ittifaktaki kişileri beylik olarak düşünebilirsiniz. Sefere çıkıldığında imparator ulkenin her yerinden ordu talep edecek)
Bu ordunun, komutanın kendi şahsi hesabı ile hiç bir alakası olmayacak, imparatorluk ordusundaki birlikler hiç bir şekilde komutana aktarılamayacak. İmparatorluk ordusuna gönderilen birlikler hiç bir şekilde geri alınamaycak (hibe edilmiş olacak)
İmparatorluk orduları arasında savaş yapıldığında kazanan imparatorluk "büyü puanı" elde edecek. Bu puan orduya birlik sağlayan ittifaklara, sağladıkları güçle orantılı olarak dağıtılacak.
Büyü puanı ile atak, defans, üretim ve ajan güçlerine ekstra artışlar sağlayacak kıyafet, yüzük, zırh, gerdanlık gibi takılar alınabilecek. (ITEM) Bu takılar kişilerin şahsi hesaplarını etkiler nitelikte olacak (uzmanlık puanı gibi). | |
| | | | Cenk Meydanı İmparatorluk Savaşları ve Büyü Puanı..!! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|