Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Cenk Meydanı starejik taktikler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Cenk Meydanı starejik taktikler Ptsi Ara. 13, 2010 11:00 pm | |
| Taktik
a-) Özellikle üretimci arkadaşlara.
Genellikle üretimci olan arkadaşlar üretimlerini odun ile yapmaktadırlar. Ve odunlarını bozdurduklarında ise hepsini birden altına çevirmekte ve pusuya yatan ajancılara gün doğmaktadır. Her ne kadar ben de ajancı olsam da ve kendi ayağıma kurşun sıkıyor olsam da bu arkadaşlara tavsiyem üretimlerinin tamamını odunda bırakmamalarıdır. Bir kısmını altında bıraktıkları zaman çoğu ajancı, mevcut bırakılan altından alacak ve kendileri bozdurdukları zaman çaldırabilecekleri altın anlamında risk azalacaktır.
b-) Atak-Defans Dengesi
Bence arkadaşlar ordumuzu oluştururken atak/defans oranının en az 5/1 olmasını tavsiye ederim. Zira ne kadar güçlü defansınız olursa olsun sizi daima vurabilecek birden fazla ordu olacaktır. Ve aynı şekilde atağın güçlü olmaması nedeniyle de günlük üretiminizin kat kat fazlasını ganimet olarak toplama imkanı var iken bundan mahrum kalınacaktır. Özellikle atak seviyenizi mümkün olduğunca üst çağlara vurabilecek şekilde yüksek tutmanız gelecek ganimetin çok fazla olması anlamında yararınızadır.
c-) Çağ Bekleme
Üst çağlara giden arkadaşlar bir an önce gitme hevesiyle 3-4-5 derken 8’i bulmakta ve orada tıkanmaktadırlar. Bunun sebebi de genellikle yeterli atak ve defans seviyesine sahip olmamalardır. Oysa ki 3.çağda alınan 100.000 birimlik atak/defans hiçbir saldırı yapmadan sadece güncelleme ile 8.çağdaki 102.400.000 atak/defan gücüne ulaşmaktadır. Bu nedenle alt çağlardan yukarı çıkarken yeterli atak/defans alarak sindire sindire çıkmakta fayda vardır.
d-) İttifak Yeni arkadaşların, ittifaksız olan arkadaşların mutlaka bir ittifak kurmalarını şiddetle tavsiye ederim. Birlikten güç doğar sözü bu oyun için söylenmiştir, sanki. Zira, ittifakı olan bir kişiye saldırırken bunun etkisi çok fazladır. Ancak, ayrıntılı olarak anlatamayacağım. Bu konuyu iyi bilen arkadaşların anlatmasını rica ediyorum .
SONUÇ: Arkadaşlar CM4’e internette tesadüfen rastlayıp yukarıda değindiğim gibi 4.ayında başladım. Ve bir an önce yukarı çağlara çıkma arzusuyla 2-3-4-5 derken 6.çağ geldim. Bir baktım herkes benden altın çalıyor. Başladım bu sefer ajan yapmaya. Sıfır ajandan 1 milyon ajana 1 ay uğraştım. Dedim, herhalde yeter, 7.çağa geçtim. Yetmedi. Burada da 500.000 bin ajan yaptım. Sonra yukarı çağlara çıkmaya. Şu an 13.çağdayım. Ama 1,5 milyon ajan hiçbir işime yaramıyor. Buradan şu dersi çıkardım. Ya tam ajancı olacaksın ve 3.çağda ajanlarını yapacaksın ya da tamamen üretimci olacaksın.
Tabii ki, bilmediğimizden tecrübesizliğimizden,acemiliğimizden yanlış bir strateji ve yanlış bir oyun süreci yaşadım. Bu nedenle özellikle yeni arkadaşların “FORUM” da okuyarak aynı hataları yapmalarını engelleyerek daha zevkli bir oyun oynamaları için böyle bir yazıyı kaleme aldım. Tüm Cenk Meydanı Oyuncu Arkadaşlara Sevgi ve Saygılarımla.OZAN | |
| | | | Cenk Meydanı starejik taktikler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|