Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| İstanbul Kıyamet Vakti Klavye Tuşları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: İstanbul Kıyamet Vakti Klavye Tuşları C.tesi Ara. 11, 2010 2:59 pm | |
| İKV Klavye Örtüsü Kamera hareketi tusları: W,A,S,D ; Ok tusları ; Fare sag tus + sürükleme : Kamerayı hareket ettirir Nümerik klavye “+” “-“ ; Fare tekerlegi : Kamera yakınlastırma, uzaklastırma F4 : Kamerayı üst çapraz açıya alır ve y eksenini kilitler. Hareket ve seçim tusları: Fare sol tus: Kosma ; Nesne-Adam seçme Fare sag tus: Saldırı ; Etkilesim menüsü (Natürel veya dost bir objeye tıklandıgında) Shift + Fare sol tus: Yürüme Ctrl + fare sol tus: Nesne-adam seçmeden kosma Alt + fare sol tus: Hareket etmeden adam seçme Space: Seçilen hedefe dogru kosma ve seçilen hedef menzile girdiginde saldırma Tab: Yakından uzaga dogru düsman hedeflerini seçme ve hızlı hedef degistirme. O: Oturma / Ayaga kalkma Klavye kısa yolları: F1: Yardım penceresi açma/kapama Y: Yetenekler penceresi açma/kapama U: Üretim penceresi açma/kapama G: Görevler penceresi açma/kapama H: Mini harita açma/kapama K: Karakter bilgisi penceresi açma/kapama C: Esyalar penceresi açma/kapama 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0: Hızlı erisim panelindeki bölümlerin kısa yol tusları Mesajlasma ile ilgili tuslar: Enter: Mesaj yazma ve yollama Ctrl+C: Size yollanmıs en son fısıldama mesajını yollayana fısıltı ile cevap yazmak. Ctrl+X: Sizin en son fısıltı yolladıgınız kisiye tekrar fısıltı yollamak. Görsel tuslar: F5: Kullanıcı arabirimi açma/kapama F8: Oyuncu isimlerini açma/kapama F10: Performans/Sistem bilgilerini açma/kapama | |
| | | | İstanbul Kıyamet Vakti Klavye Tuşları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|