Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| İstanbul Kıyamet Vakti Reçeteler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: İstanbul Kıyamet Vakti Reçeteler C.tesi Ara. 11, 2010 2:53 pm | |
| Reçeteler Reçeteler, oyunda üretebileceginiz esyaları ve islenmis materyalleri yapmak için gerekli olan formüllerdir. Reçeteleri ögrenebilmek için esyalar menüsünde üzerlerine sag tusla tıklamanız yeterlidir. Eger meslek seviyeniz yeterli ise, reçete yok olacak ve üretim pencerenizde üretebileceginiz esyalar kısmına eklenecektir. (Bu kısmı üretim penceresi’ni incelerken ayrıntılı olarak anlatacagız)Reçetelerde penceresindeki farklı baslıkların tanımlanması: Sim: Reçetenin basındaki isim, onun hangi esyayı veya materyali üretecegini de belirtir. Materyaller: Reçeteyi ögrendiginiz takdirde, esyayı yapmak için hangi materyalden, kaç adede ihtiyacınız oldugunu gösteren kısımdır. Yani yukarıdaki örnekte, eger bu reçeteyi ögrenirsek, GB modeli Ruh Kalkanlı Ates Kargı asasını yapmak için 2 adet çelik, 2 adet Ametist, 6 adet Isırgan Tohumu 12 adet Akçaagaç odunu, 6 Adet Saf demir, 12 Adet Koni yapragına ihtiyacımız var demektir. Gereksinimler Reçeteyi ögrenebilmek için gereksinimleriniz belirtilir. Seviye: Bu kısımda reçetenin seviyesi bulunmaktadır. Bizim o esnada karsılayamadıgımız gereksinimler kırmızı ile yazılır. Ürün: Ürün kısmında yapacagınız esyanın özellikleri yazıyor. Burada kafa karısıklıgı yaratabilecek kısım gereksinimler kısmı. Buradaki gereksinimler, reçeteyi kullanarak yaptıgınız ürünü kullanmak için ihtiyaç duyulan gereksinimler. | |
| | | | İstanbul Kıyamet Vakti Reçeteler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|