Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Warrock Download | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Warrock Download C.tesi Ara. 11, 2010 11:30 am | |
| Warrock DownloadWarrock Client Download Dosya Boyutu: 473.27MB Resmi Client Paketidir Warrock'ı Sorunsuz Şekilde İndirmek İçin Aşağıdaki Adımları İzleyin1- Bilgisayarınızın Oyunu Kaldırıp Kaldıramayacağını Öğrenin. 2-Bilgisayarınızda Oyunu İndirdikten Sonra Sorun Çıkmaması İçin varsa virus ve spylardan temizleyin. 3-Herhangi internet kopması, elektrik kesilmesi gibi indirmeyi yarıda etkileyecek etkenler için Bu Programı İndirin. (Flashget) Bu Program internet kopması, elektrik kesilmesi gibi durumlarda indirmeyi iptal etmez, duraklatır.Bu Sayede kaldığınız yerden istediğiniz zaman devam Edebilirsiniz...(Not: Bu Adım Tedbir Amaçlıdır.Uygulamak Şart Değildir) 4-Herşey Hazır Olduğuna Göre Oyun Yapımcısının Verdiği Linklerden Birinden Oyunu 3. Maddededi Programı Kullanarak (Opsiyonel) İndirin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] DikkatAşağıda Verilen Linkler Resmi K2 Network Download Siteleridir.K2 Network Başka Sitelerden Warrock'ı İndirmenizi Tavsiye Etmez1-) Big Download2-) Cnet Download[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kaynakwarrockturk.com | |
| | | | Warrock Download | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|