Incar solo kasma rehberi Incar tek başına(solo kasma rehberi) Deneyimlerimden incarın tek başına da kasabilecegini ve spot kapatabileceğini gördüm.Hangi levellerde hangi moblarda kastığımın bir listesini yaptım. Eğer ki birisi benim spotum kasmaya daha uygundu şu levelde derse mümkündür. Oyunda gerçekten kasmaya uygun iyi spotlar vardır. Kendinizi nerde rahat hissederseniz orda kasın.
Level - YER -yaratıklar/açıklamalar 1-8 - Çaylak bölgeleri- Bu levelde görev canavarlarını öldürün ve biraz da level kasın (görevler herzaman çaylaklara kasmasını da öğretmek için idealdir.)
7-15 - North Morte/Ares - burdaki mobları öldürün (requireste blaverus/mofa ve larva/spider görevler loa/braiken)
14-16 - Denebe - Lizardmen & Lizardmen Knights,eğer denebe portalını biraz geçerseniz size uygun ve boş spotları rahatlıkla görebilirsiniz 16-20 - Denebe - Mantises. Burada bir süre level kastım. Tam bir bela. Özellikle spotu boş bulmak zor.
18-24 - Castor Cave - Zombie Hosts
18-20 - Castor Cave - Skeleton Archers & Fighters
18-24 - Norak Cave - Yeterians/Yetarian Bows
26-30 - Heiharp - Penril Knights & Fighters(AoE) 3veya 4 canavarı alanla kesebilirsiniz ve hunterları da eğer gerekirse.
27-30 - Requies - Helioms farmer dan görevi alın ve onu yapın. Bu size gerçekten sağlam exp getirecektir.)
30-32 - Requies - Sylvans (büyük istakozlar plajdaki) Farmer ın karısından görevi alın.Bu da iyi exp verecektir görevin sonunda.
32-34 - Requies - Nihilis(AoE) Bunlar alan skillerinizle rahat kesebileceğiniz yaratıklardır, bunlarla ilgili Requiesteki Lukasta 100 tanesini öldürmeyle ilgili görev vardır.
34-36 - Requies - Echidnas(AoE, myrmaid looking things), nihilis görevini bitirdikten sonra lukas tan görevi alın.
36-38 - Requies - Asrons(AoE) bir kere daha, Lukastan görevi alın echidnas görevini bitirip.
40-50 - Frozen Valley of Vengence - Kuzeye doğru gidin güçlü moblar ordadır.Aradan görevi de çıkarın. Bu görevler sizearmor &4 soketli helm verecektir 34-50 - Requies Instant Dungeon - Sıkılana kadar zindandan çıkmayın yapabileceginiz kadar yapın. Size pahalıya patlayabilir çünkü 41 e kadar tamamlamanız mümkün degildir.