Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| 9Dragons oyunu indir | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: 9Dragons oyunu indir Perş. Ara. 09, 2010 11:24 pm | |
| 9Dragons oyunu indir | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
9Dragons oyunu online, multiplayer ve RPG oyunudur. Oyuna başlarken bir adada başliyorsunuz ama Yalniz değilsiniz tabiki.Arkadaşlariniz olacaktir yaninizda arkadaşlarinizla adada büyük bir yolculuga cıkıcaksınız. Bu uzun yolculukda zorluklar ve düşmanlarla karşılaşıcaksınız. Öğretmen ve öğrenciler size yol göstericek bir nevi Rehber anlamini taşıcak yanınızda. Etrafinizdaki adalar sıksık yenilenmektedirler. Bir çok yama vardir.Dünya içinde düzenlemelerimiz silahlar, yetenekler, kostümler ve 9 Dragons ‘un konumlarını içerir.Oyunda karşınıza çıkan düşmanlarınızı Yenip yolunuza devam etmeniz gerekmektedir. bunun için Zekânizi Kullanicaksiniz ve Düşmani yokediceksiniz, Aksi taktirde ilerleme görülemez. Değişik adalara Geçebiliceksiniz düşmanlarınızı yendikçeve Yeni şeyler karşınıza çıkıcak. Gayet zevkli ve bir o kadarda bağımlılık yapan bir oyundur, herkeze tavsiye ederim Kendi görüşüm gerçekten hoş bir oyundur ara sıra oynamaktayım 9Dragons Oyunu Ekran Görüntüleri [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
9dragons oyunu ayrıntılı inceleme adresi resmi sitesi ve demo indirme linki 9 dragons oyunu resmi sitesi Oyunun tanıtım videosu | |
| | | | 9Dragons oyunu indir | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|