1 lw açtıysanız hmn gidin sahile ve orda 30 lw a kadar kasın sonra bnm stilim tabi bu. Bi arkadaş bulup sizi gob dung da kasmasını isteyin. Para isteyebilir. Sonra gob dung da 70 lw olunca da kaniger lere gidin orda bnm arkadaşım 100 e kadar kastı tabi mob ları lw ınıza göre bulun. Daha sonra iyi bir guilde girip onlarla bastırın 200 e biraz ah olursunuz ama 150 yi geçersiniz. Blop lar ve Jelli lerde önerilir.
Teşekkürler...
Bn ınt wis crayım ve bnce 100 lw dan sonra da en iyisi bu 1 günde en az 4 lw atlıyorm. Şu anda 493 wis im 539 da ınt ım var full ınt set takınca 912 ınt oluyor tabi bunu rank için kullanıorm. Ve yüksek lw olunca iyi bir guild e girmenizi öneririm. Çünkü bn öyle yaptım, neden derseniz çünkü bnm girdiğim guild 54 lw ve Rosal ın en iyi guildlerinden. Arkadaş çevresi yaptım hmn guildde ve artık onlarla kasılıorm bütün arkiler 100 ün üstünde. Bn bu seviye ye kadar bu oyuna bir sürü emek harcadım ve para yatırdım. En az bi 100 tl vardır. Tabi bu fazla bir rakam fakat emeğimin ve yatırılan paramın karşılığını geri aldığıma eminim.