Viality Size Can vereir o ne kdr çoks can da o kdr çok olr Okçuysanız int'e de vermezini öneririm
Stat Vermek için öncelikle Sklinizin ney oplduğunu görün Eğer Orda Ateş Hasarlı bi skil olduğunu anlıyosanız o zaman int e
Str Toprağı Gösterir
Falan filan zaten Yanlarında Resimleri var anlayabilrisiniz kolayca
Sonra Gelelim lwl atlamaya
Lwl Atlamak için Koyun Ve Benzeri şeyler kesecek ve görev yapacaksınız Kafasında ! İşareti Olanlarda görev vardır görevi yapmak içinse Quest E Tıklayın ordan aldığınız görevlerden birisini seçin orda ne istediğine bakın eğer Buna Gir Diyorsa ordaki kime gitmeni istiyosa Questte Açılan Pencerede o İsme Tıkla bi Bayrak Cıkar.....
AAh Kahretsin Canavar oldum ne yapıcam ya
Diyenleriniz varsa kırmızı bi bayrak cıkar canavar oldkdan sorna o bayrağa gidin cıkmamışssada sorun deil incarnamda bi kuş var haritanın alt solunda O kuşa gidin ve tıklayın hayaletiniz gidicektir
Canım Azaldı Ne Yapıcam şimdi Çok Saçma.....
Diyen Varsa Hiiiiç Sorun Değil
Oyunun Solunda 3 Tane İcon var Diş Var + var Bide onun yanında bişey var ona tıkladığınızda oturursunuz ve canınız dolar ama bir başka yol daha var tabiki Pot Basmak
İncarnam sıktı artık bura beni kesmiyo :S ne yapcam bu kadarmı ya :S:S diyen varsaaaa
Hariytanın orta en Sağında Bir balon var o balonun yanındaki adama tıklayın en üsttekine tıklayın ve sizi balonla gökyüzünden yukaı cıkartacak...
Ve Daha Kolay lwl Atlayabileceksiniz (16 Lwldan sonra incarnam a giremessiniz eğer cıktırysanız)
OYunda Petler Var Onları Besliyebilrisiniz Büyütebilrisniz ama bu premium oyuncuların özellikleridir premium ise 7 dolardır Fazla Değil yani
Oyunda Meslekler in işe Yaradığını bilmeniz gerekir meyhanenin yanındaki adam size topladığınız şeyleri değerlendirmenizi sağlıyo mesela bişey+bişey = Başka Bşey
bu cıkarn şey mesleğinize göre değişebilir Bu Arada sanırım Guildden Kalkan Ve Benzeri Şeyler Yapılabiliyor denemedim ama öyle galiba