Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dofus Online rehber

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Dofus Online rehber Empty
MesajKonu: Dofus Online rehber   Dofus Online rehber Icon_minitimePerş. Ara. 09, 2010 6:07 pm

Statlara

Viality Size Can vereir o ne kdr çoks can da o kdr çok olr
Okçuysanız int'e de vermezini öneririm

Stat Vermek için öncelikle Sklinizin ney oplduğunu görün Eğer Orda Ateş Hasarlı bi skil olduğunu anlıyosanız o zaman int e

Str Toprağı Gösterir

Falan filan zaten Yanlarında Resimleri var anlayabilrisiniz kolayca

Sonra Gelelim lwl atlamaya

Lwl Atlamak için Koyun Ve Benzeri şeyler kesecek ve görev yapacaksınız Kafasında ! İşareti Olanlarda görev vardır görevi yapmak içinse Quest E Tıklayın ordan aldığınız görevlerden birisini seçin orda ne istediğine bakın eğer Buna Gir Diyorsa ordaki kime gitmeni istiyosa Questte Açılan Pencerede o İsme Tıkla bi Bayrak Cıkar.....

AAh Kahretsin Canavar oldum ne yapıcam ya

Diyenleriniz varsa kırmızı bi bayrak cıkar canavar oldkdan sorna o bayrağa gidin cıkmamışssada sorun deil incarnamda bi kuş var haritanın alt solunda O kuşa gidin ve tıklayın hayaletiniz gidicektir

Canım Azaldı Ne Yapıcam şimdi Çok Saçma.....

Diyen Varsa Hiiiiç Sorun Değil

Oyunun Solunda 3 Tane İcon var Diş Var + var Bide onun yanında bişey var ona tıkladığınızda oturursunuz ve canınız dolar ama bir başka yol daha var tabiki Pot Basmak

İncarnam sıktı artık bura beni kesmiyo :S ne yapcam bu kadarmı ya :S:S diyen varsaaaa

Hariytanın orta en Sağında Bir balon var o balonun yanındaki adama tıklayın en üsttekine tıklayın ve sizi balonla gökyüzünden yukaı cıkartacak...

Ve Daha Kolay lwl Atlayabileceksiniz (16 Lwldan sonra incarnam a giremessiniz eğer cıktırysanız)

OYunda Petler Var Onları Besliyebilrisiniz Büyütebilrisniz ama bu premium oyuncuların özellikleridir premium ise 7 dolardır Fazla Değil yani

Oyunda Meslekler in işe Yaradığını bilmeniz gerekir meyhanenin yanındaki adam size topladığınız şeyleri değerlendirmenizi sağlıyo mesela bişey+bişey = Başka Bşey

bu cıkarn şey mesleğinize göre değişebilir
Bu Arada sanırım Guildden Kalkan Ve Benzeri Şeyler Yapılabiliyor denemedim ama öyle galiba
https://koxpcu.yetkinforum.com

Dofus Online rehber
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FOOTTACT Online Rehber
» Conquer Online Rehber
» Wolfteam Online (Rehber
» AİON Online Rehber
» Florensia Online Rehber