Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Omerta Online suçlar menüsü hakkında

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Omerta Online suçlar menüsü hakkında Empty
MesajKonu: Omerta Online suçlar menüsü hakkında   Omerta Online suçlar menüsü hakkında Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 11:46 pm

suçlar menüsü hakkında

Gangsteri gangster yapan şey işlediği suçlar ve hırsızlıklardır. Bu oyunda oyuncu olarak mafya aleminde basamakları hızlıca tırmanmanın yolu yeraltı suçlarını işlemek ve hapishaneden olabildiğince uzak durmaktır.

Oyunda işleyebileceğiniz suçlardan bazıları:
Otoyol Baskını:
En güvendiğiniz arkadaşınızı seçin ve otoyolda karşınıza çıkan ilk aracı durdurun. Biraz riskli gözükmesine rağmen karşılığında büyük ödüller alabilirsiniz, Karlı şirket soygunlarından yaşlı insanları soymaya kadar... .

Organize suç:
Organize suçlar yanlızca cesur ve tecrübeli gangsterlerin işidir. Yani, genç bir çaylağın banka soygununda çok şansı yoktur. Böyle suçların hataları çok sert olabilir, ama eğer tecrübeli ve iyi silahlanmış bir grup seçerseniz (Tabii ki sadece insanları korkutmak için!), Başarma şansınız artar. Eğer polislere yakalanmazsanız, tahmin edebileceğin gibi, bu tür banka soygunları size en yüksek geliri sağlar.

Kapkaç:
Kapkaççılık, ikinci bir şansa ihtiyacınız olduğunda gayet güzeldir. İşlemesi en kolay suçlardan olmasına rağmen, en tehlikelisi de olabilir. Son olarak, Eğer bir mafya babasının cebinden para çalarsan, ona yalvarmaya veya şehirden uzaklaşmaya başlayabilirsin.

Araba çalma:
Bütün gangsterler geçişler için, statü için, para için ve tabii ki yarışlar için bir arabaya ihtiyaç duyarlar. Başka gangsterlerden araba çalmak ise araba çalmanın en basit yollarından biridir. Diğer tüm suçlar gibi, asla risksiz değildir. Yüksek rütbeli bir gangsterin arabasını çalmak o gece balıklarla uyumaya tekabül edebilir
https://koxpcu.yetkinforum.com

Omerta Online suçlar menüsü hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Omerta online hakkında
» Omerta Online Aile hakkinda hersey
» Omerta Online Suc kismi hakkinda hersey
» Omerta SUÇLAR BÖLÜMÜ RESMİ
» Omerta Hakkinda