Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Popomundo Ölüler Diyarını Ziyaret Etmek Ptsi Ara. 06, 2010 3:35 pm
Ölüler Diyarını Ziyaret Etmek
quote:
Orjinalden alıntı: wandy
Ölüler diyarını ziyaret etmeniz için gereken en önemli iki şey vodoo tozu( Pufferfish Bitkisi ile yapılır)ve 3 deneyim puanıdır(sağlığınız %100 ise ama siz yinede 5-6 tane bulundurun).Bunu aldıktan sora ''Voodoo Tetrodotoxin Powder beni etkiledi'' yazısı cıkar ve sağlığınız %35 azalır.Yaklaşık 10 dakika sonra ''Parlak bir ışığa doğru süzülüyorum'' yazısı çıkar ve sağlık %25 azalır.Burda deneyim puanı kullanmanız yararınıza olacaktır.1 saat sora ''Meleklerin şarkı söylediğini duyuyorum,Müthiş!'' yazısı çıkar ve sağlık %15 azalır.Yaklaşık 1 saat sonrada ''Anneannemi görüyorum.Gülüyor'' yazısı çıkar ve sağlık %10 azalır.Bundanda 1 saat sora ''Ölüler Diyarını ziyaret ettim'' yazısı ve amblemi çıkar ve 10 başarı puanı kazanırsınız.Yarım saat sorada sağlık %8 daha düşer ve Durum: ölüyor yazısı normal 'e döner..
Bu kolay süreçten sonra bu güzel amblemi gururla taşırsınız.. %100 sağlık ve ruh haline sahip olan bir kişi 5-6 deneyim puanı ile bu başarıyı kolayca sağlayabilir ama bunu yaparken kesinlikle oyunun başında olmanızı tavsiye ederim aksi taktirde geri gelemezsiniz