Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Popomundo ZOMBİ AVI Ptsi Ara. 06, 2010 3:29 pm
ZOMBİ AVI
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "İlk zombimi öldürdüm." Puan: 10 Nasıl Başarılır: Zombi gününde vip iseniz zombi öldürmeniz halinde bu başarıyı kazanırsınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "100 zombimi öldürdüm." Puan: 15 Nasıl Başarılır: Zombi gününde vip iseniz 100 zombi öldürmeniz halinde bu başarıyı kazanırsınız.1 seferde öldürmeniz zorunlu değil yıldıa 25 tane öldürseniz bile 4 yılda bu başarıyı kazanırsınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "500 zombimi öldürdüm." Puan: 20 Nasıl Başarılır: Zombi gününde vip iseniz 500 zombi öldürmeniz halinde bu başarıyı kazanırsınız.1 seferde öldürmeniz zorunlu değil yıldıa 100 tane öldürseniz bile 5 yılda bu başarıyı kazanırsınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "1000 zombimi öldürdüm." Puan: 25 Nasıl Başarılır: Zombi gününde vip iseniz 1000 zombi öldürmeniz halinde bu başarıyı kazanırsınız.1 seferde öldürmeniz zorunlu değil yıldıa 100 tane öldürseniz bile 10 yılda bu başarıyı kazanırsınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Başarının Adı: "2000 zombimi öldürdüm." Puan: 30 Nasıl Başarılır: Zombi gününde vip iseniz 2000 zombi öldürmeniz halinde bu başarıyı kazanırsınız.1 seferde öldürmeniz zorunlu değil yıldıa 100 tane öldürseniz bile 20 yılda bu başarıyı kazanırsınız.