Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Karahan Online Madalyalar Hakkındaki Herşey.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Karahan Online Madalyalar Hakkındaki Herşey.. C.tesi Ara. 04, 2010 10:46 pm | |
| Madalyalar Nedir ?
Madalyalar Karakol Savaşlarında Savaş Sonunda Düşen ve 99 Adet Toplanıldığında Muhafızlardan Dönüştürülerek Çeşitli İtemler Elde Edebleciğiniz Bir Oyun Eşyasıdır.
Bende 99 Adet Madalya Var Nasıl Dönüştüre Bilirim ?
Arkadaşlar ilk olarak kavimimizin Muhafızına gidiyoruz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. |
Ardından muhafızın üzerine tıklıyoruz vede ''Dönüştür'' ü seçiyoruz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. |
Vede 99 adet (bronz,gümüş,altın) madalyonumuzu bara koyuyoruz.(Tabi bende 99 adet yok)
Ve en son olarakta Dönüştür butonuna basıyoruz vede gelicek hediye en vanterimizde.
İyide Ben Dönüştürdüğümde Neler Çıkabilir Bana ? Bronz Madalya'dan : %3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Uğur Kağıdı,Amazon,Pet Meyvesi,Arı ve Kelebek Petleri
Gümüş Madalya'dan :%3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Selestin,Talih Kağıdı,Pet Meyvesi,Casus ve Çürümüş Baykuş
Altın Madalya'dan :Nadir Seviyesindeki Eritmeler,İfrit Tapınağı Anahtarı,Maymun Cuzdanı,Arı,Kelebek,Casus,Baykuş[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL] | |
| | | | Karahan Online Madalyalar Hakkındaki Herşey.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|