Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Karahan Online Beceri Açtırma(Resimli Anlatım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Karahan Online Beceri Açtırma(Resimli Anlatım C.tesi Ara. 04, 2010 10:25 pm | |
| Yeni Karahan Online World oyuncularının en çok sorun yaşadıkları ama aslında çok basit olan olaylardan biride Beceri(Skill) açtırmaktır.Öncelikle rehberi hazırlarken npcleri örnek olarak azgın parstan verdim gerekirse diğer kavimler içinde yapabilirim, Beceri(Skill) almak için öncelikle level atlayım beceri puanı kazanmalısınız.Ne kadar beceri puanınız olduğunu S'ye basarak görebilirsiniz.(Konun biraz daha derinlerinde resimli açıklaması var Sleepy) Haritayı sonuna kadar uzaklaştırıp hangi kavimdeyseniz o haritadan bulup gidin. (Not:Yeşil noktaya gitmeyin Smile ) Azgın Parslar; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yılanlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ejderler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yukarıdakileri haritaları kullanarak vardığınız bölgede yan yana dizilmiş üç npc var. Örnek olarak Azgın Parsların npclerinin resimleri; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gördüğünüz npclerden biri sizin kullandığınız silahın öğretmeni(hocası Smile)dır.Bunu öğrenmek için tıklayın npcye karşınıza şöyle bir ekran gelecek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Saldırı skillerinin üstüne gelin.Hangi silahın olduğu yazar eğer sizinki ile ve beceri puanınız yeteriyorsa tıklayın ve becerinizi alın. Becerilerinizi kontrol etmek,kullanmak istiyorsanız "S" tuşuna basmanız yeterli olacak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL] Kaynak : turkmmo.com __________________ Alıntı: | |
| | | | Karahan Online Beceri Açtırma(Resimli Anlatım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|