Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Karahan Madalyonlar Hakkında

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Karahan Madalyonlar Hakkında Empty
MesajKonu: Karahan Madalyonlar Hakkında   Karahan Madalyonlar Hakkında Icon_minitimeC.tesi Ara. 04, 2010 9:59 pm

Savaşlarda düşen TBDler(şimdiki adı ile Madalyonlar) merak ediliyirdi konu açayım dedim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Madalyonlar şu itemleri verir:

Bronz Madalya: %3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Uğur Kağıdı,Amazon,Pet Meyvesi,Arı ve Kelebek Petleri

Gümüş Madalya:%3 ve %15 hariç tüm eritmeler,Selestin,Talih Kağıdı,Pet Meyvesi,Casus ve Çürümüş Baykuş

Altın Madalya:Nadir Seviyesindeki Eritmeler,İfrit,Maymun Cuzdanı,Arı,Kelebek,Casus,Baykuş

NOT:Bu itemleri alabilmek için Koruma Şeflerine gidin.

NOT:Madalyonları İteme Çevirmek İçin Envanterinizde 99 Tane Madalyon Olmalıdır.

Not:Savaşlarda Galip Olursanız 10 Madalyon (savaşa göre değişik) Verilir.Ama mağlup olursanız sadece 3 madalyona kalırsınız.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Karahan Madalyonlar Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karahan Usta-Çırak hakkında
» Karahan Online Kavim Liderliği Hakkında
» Karahan online hile,Karahan online hileleri,Karahan online xtrap,karahan online xtrap hack,Karahan online koxp,Karahan online hileler
» Karahan Bot v0.1
» Karahan Abyss