Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Sonsuz Macera Runes Of Magic TR [Makrolar][Resimli Anlatım] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Sonsuz Macera Runes Of Magic TR [Makrolar][Resimli Anlatım] Paz Kas. 28, 2010 6:11 pm | |
| Runes Of Magic TR [Makrolar][Resimli Anlatım]ESC Tu؛una basarak penceremizi açıyoruz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768. | Makro Kodlarımıza Geçiyoruz..Basit Makrolar: (Güncellendi) /s - Genel Chat /b - Bِlge Chat /k - Klan Chat /f "oyuncu ismi" - ِzel mesaj/fısılda "oyuncu ismi" - ِzel mesaj/fisilda "oyuncu ismi" - ِzel mesaj /yap "skill adı" (skill kullanır) /kullan "item adı" (e؛ya kullanır) /wait "# saniye" (# number anlamindadir oraya rakkam gelir. rakkamınızı .50 ؛eklinde yazarsaniz 50 salise demektir.) /davet "oyuncu adı" (partiye davet edersiniz) /uyu /sinirli /dans v.s. Denenmis Skill Combosu: Kod: /yap "Skill Adı" /wait .75 /yap "Skill Adi" /wait .75 /yap "Skill Adi" /wait 2 Sabit Oyuncu Grubunuza Parti Daveti Macrosu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]parti limitine kadar çoğaltilabilir) Kod: /davet "Oyuncunun Adı" /davet "Oyuncunun Adı" /davet "Oyuncunun Adı" FRAPS VE PİNG KONTROL YAZILARINI EKRANIN ÜSTÜNE ALMAK İÇİN (Fraps ve Pink kontrol ekrani CTRL+X ile açılmakta ve Chat ekranina denk gelmektedir. Resimde bu makronun onu nereye çektiğini görebilirsiniz.) Kod: /komut ChatFrame1:SetWidth(457); FramerateText:ClearAllAnchors(); FramerateText:SetAnchor("TOPLEFT", "TOPLEFT", WorldFrame, 334, 4); FramerateText:Show();MOBLARIN GERÇEK HP SİNİ GÖREBİLMEK İÇİN: Kullanımı, mobu (yaratığı) tıklayın ardından kaydettiğiniz bu makroyu kullanin ve chat ekraninda mobun HP sini görün. Ancak HP si full olan moblarda tam çalışıyor. Kod: /komut DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(UnitName("target").." has "..UnitChangeHealth("target").." health."); Alternatif (mobun adı, leveli ve hp si chat ekraninizda yazar) Kod: /komut DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage( UnitName("target") .. " [Level:" .. UnitLevel("target") .. "] [Health:" .. UnitChangeHealth("target") .. "]" ); KENDİNİ TARGETLEMEK İÇİN Kod: /komut TargetUnit("player"); TARGETİN CLASSINI GÖRMEK İÇİN Kod: /komut local mainClass, subClass = UnitClass("target"); DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage( mainClass .. "/" .. subClass ); İTEM DAMAGE EKRANI YERİNİ DEĞİŞTİRMEK İاİN NOT: Kodda verilen -20, -150 ekran üstündeki koordinatlardir bunlari istediğiniz gibi deği؛tirebilirsiniz. Kod: /komut EquipDameFrame:ClearAllAnchors(); EquipDameFrame:SetAnchor("BOTTOMRIGHT", "BOTTOMRIGHT", WorldFrame, -20, -150); HERHANGİ BİR YERDEYKEN BANKADAKİ İTEMLERİ GÖREBİLMEK İÇİN NOT:Bankayı bu makro ile açtığınızda item koymayi ya da bankadan item almayi denemeyin oyundan koparsiniz ve oyuna geri dönmeniz çok zor olabilir. Kod: /komut ShowUIPanel(BankFrame); EVDEKİ SANDIĞI GÖREBİLMEK İÇİN NOT: Evdeki sandığınızı bu makro ile açtığınızda item koymayi ya da bankadan item almayi denemeyin oyundan koparsiniz ve oyuna geri dönmeniz çok zor olabilir. Kod: /komut HouseStorageManagerFrame.StorageFrameTable[1]:Show() OTOMATİK MANA SCRİPTİ (TEST EDİLDİ ÇALIŞYOR) macro1 (hotbarda 64 nolu yerde duruyo) Kod: /komut if (UnitMana("player")/UnitMaxMana("player")<=.30) then UseAction(15); end /komut UseAction(65); macro2 (hotbarda 65 nolu yerde duruyo) Kod: /wait 1.5 /komut UseAction(64) Karakterin manasi %30'un altina düşünce otomatik olarak Hotbarda 15 nolu yerde duran mana potunu içiyor. Makrolari farkli yerlerde kullanirsaniz 64-65 değilde 39-40 gibi o zaman makrodaki rakkamlari değiştirmeniz lazım. Ayni şekilde mana pot 15 de değil 25 de duruyorsa onu da değiştirmeniz lazim. Hotbar Numaralari Main Bar: 1-20 Upper Bar: 21-40 Right Bar: 41-60 Left Bar: 61-80 Yazdıklarımla ilgili sormak istediklerinizi bildiğim ölçüde cevaplamaya çalışıcam. Bazı arkadaşlar kodlar çalışmıyor diyordu. Hepsini test ettim %90'ı çalışıyor. Kodlar RoMTR'de kullanılacak hale getirilmişitir. | |
| | | | Sonsuz Macera Runes Of Magic TR [Makrolar][Resimli Anlatım] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|