Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Priest item & combo rehberi(tüm detayları ile) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Priest item & combo rehberi(tüm detayları ile) C.tesi Kas. 27, 2010 7:27 pm | |
| Merhaba arkadaşlar yeni bir rehber ile yine karşınızdayız.Priest ile ilgili bu aralar çok konu açılmaya başladı şu itemi mi taksam bu itemi mi taksam diye bende konu açan arkadaşların sorularına bi yanıt bulabilmesi için bu konuyu açmayı düşündüm.İnşallah sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.Burda bahsedeceğim priest base ve cz içindir.O yüzden direk Duffer üzerinden anlattım.PRİESTÖncelikle priest nedir? Priest Knight Online ın 4 classın dan birisi olup tamamen support bir karakterdir.yani yardımcı bir classtır asıl amacı obur classlara avantaj sağlamaktır. AvantajlarBu class cidden oyunda en çok avantaja sahip olan classtır.Gerek kendine heal verebilmesi, gerek rakibine debuff atabilmesi, kendine buff atabilmesi bu karakterin asıl avantajları arasındadır.Ayrıca cz de solo takılmak isteyenlere en uygun classtır. DezavantajPriestin dezavantajları eğer tamamen support a yönelik olacaksa yani full int/hp gidecekse atak yapaması,eğer atacker ağırlıklı gidecekse de defansından cok fazla kaybetmesidir.Özellikle Assassin karakterlerinden cok fazla damage yer. İnt PriestOyunun asıl support karakteri int priesttir.Full int/hp giderek tamamen tank bir karakter olur.Defansı ve hp si yüksek fakat atağı az olan bir karakterdir.Zevk almasını bilene çok güzeldir.Fakat bir kötü yanı daha var oyundaki en iyi priest playeri olsanız bile partiden 1 2 adam yattığı zaman küfürü siz yersiniz İTEMÜst düzey item listesi+9 holy animor,+9 lycaon lupus lobo hammerChitin shield,gabs blessing +9 +8 İron necklace +3 +2iron belt +3 +2ring of the felankor +3 +2 ya da ring of life +3 +2secret silver earring +3 +2krowaz set +8 yada chitin set +9bunlar üst düzey sw ler icin arkadaslar dies ares cypher gibi bunlar tehlikeli !! itemler ha tabii ki daha çok hp kazanmak isteyen arkadaşlar fp sete de yönelebilir veya belti glass neck i e.p 3 yapabilir orası size kalmış Bu da örnek bir resim leveline aldırmayın güzel bir defans: | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | Normal item listesiburasıda sadece priestten zevk almak isteyenler için bir liste; lobo lupus lycaon hammer +8 +7dread shield +8 +7 ve ya gabs +7iron necklace +1 +0 ve ya e.p +2glass belt +1 +0ring of life +1 +0secret silver earring +1 +0 ya da cleric earring +1 isteyen lilli +1 de kullanabilirf.p set +9 chitin set +8 veya krowaz set +7buda örnek resimler: | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın |
| Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | İdeal İtem Listesilycaon hammer +7Chitin set +7 f.p set +8Dread Shield +7 scorpion shield +7e.p +0Old skeleton beltold secret silver earringold rolOynanış ile ilgili fazla yorum yapmayacağım çünkü bende tam bilmiyorum benim de priestim vardı holy 9 cs 8 ama oynayamıyordum iyi bilen birisi anlatırsa onun yazdıklarını buraya ekleyebilirimBattle PriestEvet aslında konuyu asıl açma sebebim battle priestti.Çoğu kişi şu itemi mi yapsam bu itemi mi yapsam diye konular açmış durmuş inş cevaplarını burada bulursunuz. AvantajYüksek atağı ve skilleri sayesinde inanılmaz damageler atması,kalan normal priest avantajları DezavantajStr/hp ağırlıklı gideceği için defansından ödün vermesi, hp azlığı, anti def yoksa asaslardan çok fazla damage yemesi... İTEMÜst Düzey İtem ListesiHell Breaker +9 chaos wirinom +9İron necklace +3 +2İron belt +3 ya da string of skulls +3Ring of the felankor +3 ya da ring of courage +3lilli +3 ve ya hp azlığı çekerim yine de(!) diyorsanız secret silver earring +3Fabric +10 veya +9bunlar üst düzey sw ler için özellikle dies ares cypher için ideal beyler kullanılması sakıncalı!! olan itemler arkadaşlar battle priest dediğiniz battle priest gibi olur yani f.p kullanmaya karşıyım ben o yüzden yazmadım tabii isteyen kullanabilir. Örnek Resim: | Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın | Normal İtem ListesiHell breaker +8 +7, Mirage sword +9 +8İron necklace +1 +0İron belt +1 +0 ( bu seviyede asla sos kullanmayın)dual ring of courage +1 +0 yada 1 adet ring of courage 1 adet ring of life(hp için)lilli +2 +1fabric +9 veya fabric +8örnek resim elimde yok veren olursa resim koyarım buraya Notlar1)Arkadaşlar cz de debuff atmaktan heal kullanmaktan çekinmeyin.Onlar sizin skilliniz sonuçta asas spike vururken critic açarken çekinmiyor Skillerinizi etkin kullanın2)Sizin ön önemli skilliniz unutmayın ki cure skilli bir battle priest ne kadar sağlam olursa olsun debuff yedi mi aciz bir duruma düşer.Bu yüzden bu skillinizi aktif kullanın.3)Çantanızda mutlaka 1 adet Shield bulundurun.Obur anti deflerden bulundurmayı da unutmayın.Hatta fabric kafalık yerine direk +7 dd kullanabilirsiniz.4)Shield ınızı etkin kullanın.Bir partiyle karşılaştığınızda onları duflamak için zaman kazanabilirsiniz.5)Asaslardan asla korkmayın.Biraz fazla vurabilirler fakat ilk 3 damagelerini karsıladığınız vakit göreceksiniz ki asas topuklamaya baslıyor6)Partiyle karşılaşsanız bile geri çekilmeyin eğer güzel oynayabilirseniz bir partiyi almanız kaçınılmaz..7)Cz de tüm skillerinizi kullanın.Fakat vs lerde debuff skillerine karşıyım ben o yüzden elinizden geldiğince vs lerde debuff kullanmamaya bakın.Fazla laf yersiniz.Skill Dizilimi1)cure 2)judgement.hellish 3)can potu 4)heal skilli 5)duff 6)duff 7)kitap 8)str Ben genelde böyle oynarım tek skill barda hepsi elimin altında bulunsun diye rahat da bir kullanımı varComboWarrior oynamayı bilenler Battle priest te zaten zorluk yaşamayacaklardır.Fakat priestin hellish skill i sekmeye çok elverişli bir skill o yüzden r skill yerine daha etkin olan s-r-skill veya w-r-skill kullanabilirsiniz.S.S.S(sıkça sorulan sorular)1)Hell breaker mi iron impact mi?Cevap: Hell breaker.. Çünke hell breaker daki int bonusu priest için bulunmaz nimettir.Özellikle base vb oynayacak arkadaşlar mana sıkıntısı çekecektir o int bonusu sizin mana açığınızı bir nebze kapatacaktır2) Cz mi Base mi oynamalıyım? Çok damage yermiyim?Cevap:Açık konuşayım yeri gelecek damage in Allah ını yiyeceksiniz fakat sizde aynı sekilde vuracaksınız.Zamanla alısacaksınız.Eğer üst düzey item yaparsanız da zaten fazla damage yemezsiniz.Eğer set 2 1 den aşağısını düsünüyorsanız asla cz oynamayın base yeterlidir3)Clup türleri mi Sword türleri mi?Cevap: açıkçası bu sizin oynayışınıza kalmış.Priest sword türlerinde atağını master dan sonra kazanıyor.Ben genelde impact türü silahları kullandığım için clup diyorum.Eklemeler yapılacaktır.Dediğim gibi priest ten fazla anlamam fakat oynadığım süre boyunca yaşadıklarımdan biraz bilgi edindim onları paylaşmak istedim.Özelden bilgi verirseniz eklerim.Zaman ayırdığınız için tesekkürler.lKaradeniZ... | |
| | | gonzales23
Mesaj Sayısı : 15 Rep Puanı : 15 Rep Gücü : 0 Yaş : 41 Nerden : bilmem
| Konu: Geri: Priest item & combo rehberi(tüm detayları ile) Cuma Ara. 17, 2010 10:25 pm | |
| cok tatmin ediciydi sag olasin +++++++++ | |
| | | | Priest item & combo rehberi(tüm detayları ile) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|