Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Facebook Texas Hold'em Poker Para Kasma Yöntemleri !

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Facebook Texas Hold'em Poker Para Kasma Yöntemleri ! Empty
MesajKonu: Facebook Texas Hold'em Poker Para Kasma Yöntemleri !   Facebook Texas Hold'em Poker Para Kasma Yöntemleri ! Icon_minitimeCuma Kas. 26, 2010 2:31 pm

Etiketler:görsel eğitim
.fullpost { display: inline; }
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Normalde böyle facebookta uygulamalarla uğraşmam ama arkdaşın paralarını mı çiplerini mi ne çalmışlar.Yüreğim kaldırmadı tabi ,aynı küçük emrah gibi ağlıyordu Razz Oyun için ağlıyanlarıda ilk defa görüyorum.Şimdi o arkadaşıma ve size piyango çıktı Razz Kendim denedim programı inceledim tertemiz arkadaşlar !Hem kendi antivirüslerimde hemde tüm online virüs tarama sitelerinde tarattım ve işte sonuç ![Size En baba siteden sonuç gösteriyorum]Şimdi ilk göstereceğim iyi kavramanız için olacak virüslü bir dosyayı tarattım

gördüğünüz gibi kırmızı bölgeler full virüs olduğunu gösteriyor yani sistemdeki tüm antivirüsler virüs olduğunu gösteriyor...

Buda bizim botumuz konunun ilerleyen bölümlerinde ne işe yaradığını anlatacağım :

Gördüğünüz gibi kullanacağımız program tertemiz..Zaten benim kimsenin çipinde oyununda gözüm yok.Kumar oyunlarınıda hiç sevmem..Ama dedim ya arkdaşımız sonuçta hem sizde yararlanın..

Şimdi ilk olarak bu oyunda gördüğüm birşey var hava olayı...Yok benim çipim çok senin çipin az bilmem ne Smile En gıcık kaptığım şeydir bu ''Burnu Havada ,G.Tü Kalkık '' kişilikler ! Şimdi fakir ama gururlu kişilerin yardımınına koşuyorum ulaan !

İlk önce en basit olan mantık işiyle yapıcağımız para basma hilesi.Normalde bilgisayarda bir tane tarayıcı vardır oda : Internet Explorer dir.Şimdi ben size başka tarayıcılarda önericem onlarıda indirin..

Google Chrome
Opera
Mozilla Firefox
Safari
Şimdi bu tarayıcılar ne işe yarayacak.4 tarayıcı 4 oyuncu demek.Şimdi her tarayıcıdan açtığınız üyeliklere girer kendi masanıza davet edersiniz.Oyun bildiğiniz üzere her yeni giriş yapana 3000 chip veriyor.Sonrası meçhul her profilden 3000 çektiniz mi oooh mis Smile Tabi bir sürü browser var ama 4 tanesiyle çalışın içlerinde en iyileridir.Fazla tarayıcıyla çok zaman kaybedersiniz Smile

Gelelim botlu yönteme
Bu botun özelliği kazanması yüksek olan kartlara gider ve eliniz iyi değilse fold diyip çekiliyor.Facebook hesabından bota 10000 dolar at ve 5-6 tane botu aynı anda çalıştır 1 aya kalmaz 400-600 m görebilirsin hesabında Wink

Botun başlıca özellikleri

%100 Otomatik oyunlara girer, popupları kapatır hata olunca yeniden yükler. En iyi eli oynar ve sonrasında karar vermek için küsuratları hesaplar

Kullanıcı profillerini ayarlamaya izin verir. Eğer az rakip kaldıysa oyun seker, Eğer körler çok büyük ya da küçükse oyun seker, Kullanıcı resmini düzenlemeye izin verir. Rakiplerin sayısını tespit eder. BackgroundBots çoklu çalışır.

Botu indirmek için : Facebook poker botu indir

şimdi bu linke tıklayın biraz bekleyin indir butonları çıkıyor sizin için 10 ayrı siteye upload ettim.

Şimdi bunu indirdimde nasıl kullanıcam derseniz ? Videolu anlatımı izleyin ozaman
https://koxpcu.yetkinforum.com

Facebook Texas Hold'em Poker Para Kasma Yöntemleri !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Texas Hold’em Poker Çok Özel Para Hilesi
» Dofus f2p ler için para kasma yöntemleri
» Para kasma yöntemleri farklı açılardan..!
» Facebook Oyunlarda Hile Yapma Yöntemleri
» Para kasma golden mattock