8/28/2010 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet arkadaşlar, sonunda beklenen paylaşım geldi. Eğer Bejeweled Blitz oyununu Facebook'ta arkadaşlarınızla beraber oynuyorsanız puan rekabeti hat safhadadır. Ortada bir yarış vardır ve kazanmak için her yol mübahtır . Şimdi size bu oyunda istediğiniz puanı nasıl alacağınızı önce yazılı olarak anlatacağım sonra da resimde neyle karşılaşacağınızı göstereceğim. Adım 1: Bu hileyi İnternet Explorer'da yapamazsınız. Mozilla Firefox indirmeniz gerekiyor (internet explorer gibi internette sörf yapmanızı sağlayan bir web browser). Herhangi bir aksilik olmaması için Firefox'un son sürümünü indirmeye dikkat edelim. Buradan indirebilirsiniz. Adım 2: Firefox tarayıcısını indirmemizin sebebi bu tarayıcıda çeşitli eklentilerin olmasıdır. Bunların bir çoğu ekranımızı şenlendiren birbirinden güzel eklentilerdir. İşte bu eklentilerden biri olan GreaseMonkey eklentisi bizim asıl kullanacağımız araç olacak. Buraya tıklayın ve açılan sayfada Add to Firefox 'a tıklayarak eklentiyi kurunuz. Eklenti kurulduktan sonra Firefox'unuz eklentinin aktifleşmesi için otomatikman kapanıp yeniden açılacaktır.Adım 3: Şimdi de şurayı tıklayıp hilemizi indiriyoruz. İndirme sırasında herhangi bir izin istenirse kabul ediyoruz ve sorunsuz bir şekilde hilemiz yüklenmiş oluyor. Yine aktifleştirmek için Firefox'u kapatıp yeniden açıyoruz (eğer otomatikman kapanıp açılırsa bu işlemi sizin yapmanıza gerek yok). Artık Facebook'a girip hilemizi uygulamaya koyma vakti geldi (tabi Firefox ile gireceğiz). Oyuna giriş yaptıktan sonra kaç puan yapmak istiyorsanız aşağıdaki resimde gösterdiğimiz gibi işaretliyorsunuz. Gördüğünüz gibi bu hilede oynamadan kaç puan istiyorsanız onu yazıyorsunuz ve başlıyorsunuz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]