Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

FarmVille Görevler

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

FarmVille Görevler Empty
MesajKonu: FarmVille Görevler   FarmVille Görevler Icon_minitimePerş. Kas. 25, 2010 4:34 pm

FarmVille Görevler

Yazar : admin Tarih : 24 Ara 09 Oyunda yapmanız gereken başlıca görevler Ribbons (kurdele) menüsündeki sıraya göre aşağıda listelenmiştir. Görevler sayesinde para ve puan kazanır, daha çabuk level atlayabilirsiniz.1.Local Celebrity – Arkadaş Ekleme Görevi (Kişi ekleme 8 de ve 10 da tarla büyür.sonrası açık değil ama yinede
çok kişi eklemek lazım)
2.Good Samaritan – Arkadaş Tarlasına Yardım Görevi (ekrana gelen arkadaşlara yardım etme sayımız)
3.High Roller – Para Kazanma Görevi (biriktirdiğimiz para)
4.A Pretty Penny – Para Harcama Görevi (marketteki harcama tutarımız)
5.Cream of the Crop – Tarla Hasat Görevi (Toplamdaki tarla hasadı)
6.Knock on Wood – Ağaç Hasat Görevi (Toplamdaki ağaç hasadı)
7.Zoologist – Hayvan Hasat Görevi (Toplamdaki hayvan hasadı ile ilgili)
8.Architect – Bina alma Görevi (Ana binalardan alıp ilgili sayıya ulaşmaya çalışıyoruz)
9.Pack Rat – Dekorasyon Malzemesi Alma Görevi (çitler,yayık,havuz v.b alıp ilgili sayıya ulaşmak)
10.Animal Shelter – Hayvan Yardım Görevi (Arkadaşlarının ana sayfasında görürsen Adopt Yapıp kazanabiliyorsun)
11.Green Thumb – Değişik Ürünler Hasat Etme Görevi (17 değişik ürünü ekip hasadını yapmak)
12.Tree Hugger – Değişik Ağaçlar Hasat Etme Görevi (15 değişik ağacı ekip hasadını yapmak)
13.Noah’s Ark – Değişik Hayvanlar Hasat Etme Görevi (8 değişik hayvanı tarlaya koyup hasadını yapmak)
14.Not Spoiled, Gifted! – Hediye Kutusu Görevi (Gelen hediyeleri saklayıp belirli sayıya ulaşınca madalya verir.)
15.Crop Whisperer – Arkadaş Tarlası Gübreleme Görevi (Arkadaşlara yardım ederken bitkilerine gübre verme görevi)
16. Flower Power – Çiçek Yetiştirme, Hasat Etme Görevi
https://koxpcu.yetkinforum.com

FarmVille Görevler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FarmVille Görevler
» Silkroad Görevler
» WYD Görevler Hakkında
» Farmville Nedir?
» 70---80 LVl arası Tüm görevler Ve Yapılışları