Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Microsoft Xbox Emulator ve Kullanımı Salı Kas. 23, 2010 4:48 pm
Microsoft Xbox bilmeyen yoktur heralde. Ve işte Microsoft Xbox Emulator'ü Hackhell farkıyla sizlerle.. Ve tabikide kullanımları. Ama kesinlikle dikkat etmeniz gereken birşey var. Oda sisteminizin iyi bir düzey olması. Eğer sisteminiz yeterli değilse bu işe hiç bulaşmayın bence..
Aslında pek fazla birşey söylemek istemiyorum. Bu emulatorü kullanıpta sistemi sağlam kalan çok az oyuncu var çünkü sistem isteği en az;
Kod: * Windows XP * Latest DirectX * Pentium 4 2.0Ghz * 1024mb RAM * Recommended Video Cards: GeForce FX or Radeon 9200 Pro or higher düzeylerinde. Yani eğer emin değilseniz donanımınızdan hiç bulaşmayın. Kullanımı çok basit fakat öncelikle bilgisayarında Xbox oyununa sahip olmanız gerektiriyor. Daha sonra Emulatorü açıp gerekli olan Xbox oyunun yerini gösteriyorsunuz ve oyununuz açılıyor ama sistem isteği çok fazla olduğundan diğer emulatorümüz Cxbx'i öneriyorum..
Açıkça söylemek istiyorum ben buna emulator demiyorum. Mevcut Xbox oyununuzu PC'ye uyarlıyor yani kısa bir çeviri yapıyor. PC oyunu gibi Xbox oyununuzu oynuyorsunuz. Başka'da birşey yok ama lütfen sisteminize dikkat ediniz. İşte Cxbx'ten bir görüntü..
Emulatorleri bu başlıkta bulabilirsiniz.Eğer kullanımımını beceremediyseniz veya bir sorununuz varsa bu başlık altına yazmanız yeterlidir. Kolay gelsin.