Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| OgAmE>-> <<İttifak Sayfasi Hazirlama | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: OgAmE>-> <<İttifak Sayfasi Hazirlama C.tesi Kas. 20, 2010 4:23 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Öncelikle söylemek istiyorum ben bu siteye üye olalarak yaklaşık 2 sene oluyor ama dersler yüzünden konu açamadığım için özür diliyorum... Derslerimin düzelmesi üzerine tekrar aranızda bulunmamdan büyük sevinç duyuyorum... Şimdi konumuza GelirsekGerek duyacağımız siteler: 1- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Benim bildiklerim bunlar... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - İttifak Logosu - 1. İttifağımıza Bir logo belirliyoruz. 2. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresine girip "Gözat"a tıklıyoruz. 3. Logoyu gösterip. "Host It"e tıklıyoruz. 4. Çıkan Adreslerden "Direct Link to Image" yazanı Kopyalıyoruz. 5. İttifaklar/İttifağı Yönet'e giriyoruz. Sayfanın en Altında "İttifak Logosu" yazan yere Kopyaladığımız Adresi Yapıştırıp kaydediyoruz. Yazıyı renklendirin:[fc]# renkkodu[/fc]renkli yazmak istediğiniz metin[/f] Bütün renk kodlarını buradan öğrenebilirsiniz : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim koyun: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]resmin adresi" border="0" alt=""/> yazın Bu hareketli de olabilir resim koymak isterseniz. Hareketli resim için .gif uzantılı bir resim seçmelisiniz. Alevli Yazı Ve Animasyonlu ResimlerAlevli yazılar ve diğer yazılar için:http://cooltext.com [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hareketli resimler için ana yer :http://www.gratissmilies.de İstiklal Marşının Gif uzantılı hareketli resmi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]******'ün konuşması [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Unutmayın! Resim kısayolunu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]___" border="0" alt=""/> arasına yazacaksınız. İttifak sayfasında, yazıların arkasına resim yerleştirin..Aşağıdaki kodu kopyalayıp ittifak sayfanıza kopyalayınız.. Mavi renkli resim yolunu istediğiniz gibi değiştiriniz. Code: [fc]ffffff style=' background-image: url( [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]); background-position: top center; background-repeat: repeat; display: block; font-weight: normal;'[/fc] Hafiften Alıntı Yapılmıştır Şimdilik bu bilgiler size yeterli olacagına inanıyorum... OgaMe hakkında bir sorununuz olursa sorabilrisiniz... Ogame de 36.Evrende oynuyorum FoReVeR ittifagına herkes davetlidir.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [B]Galiba bir teşekkürü hak ediyorum.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | kadakal
| Konu: Geri: OgAmE>-> <<İttifak Sayfasi Hazirlama Perş. Ara. 16, 2010 12:39 pm | |
| | |
| | | | OgAmE>-> <<İttifak Sayfasi Hazirlama | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|