Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| WYD Global Turkey Academy Waterda | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: WYD Global Turkey Academy Waterda C.tesi Kas. 20, 2010 3:43 am | |
| WYD Global Turkey Academy Waterda (ss'ler) Her aksam saat 7de (oyun saati ile 1de) 4.Server Armiada Griffin denen yerde toplaniyoruz academye user(player,kullanici) alimi oluyor.Saat 8 de(oyun saati ile 2de) Watera giriyoruz
Academy Baskani:MythTurk2
Bende size 22.08.2008 tarihli waterin sslerini sunacagım Bu Watera girmeden once 85 lwl dim Waterdan sonra 118 lwl e ulaştim... Bu Watera katilan arkadaslarimiz: Başkanimiz MythTurk2,TranzLord2,-RaptoR-,SANAE,d4rKwiz4rD,okcu-kral,KaCaK41(ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ),YuriTR,olw1,LoRDH3LL,XaLLeroN,IamKmL,atacas,feom a16,Sihirbaz,hasan756,XxCoYoTxX,ArchSaint
Saat 7-8 arasi bulustuk:
İceri girdik ve girer girmez icerdeki canavarlari bitirdik canavarlar yok ss'de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] :
İkinci bolum:
Ücüncü bölüm:
Dörtüncü bölüm:
Beşinci bölüm:
Altıncı bölüm: Bu bölümde sular kendiliğinden yükseliyor
Yedinci bölüm:
Sekizinci bölüm:
Dokuzuncu bölüm:
Vee Water'ın Bitişi:
Hazırlayan ve ss'leri çeken KaCaK41 Belki bölümleri atlamış yada ayni bölümü 2 kere koymuş olabilirim öyle bir şeyle karşılaşırsanız özür dilerim... | |
| | | | WYD Global Turkey Academy Waterda | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|