Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Talismanda Çok Kolay Hile

YazarMesaj
koxpcu

koxpcu

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 6576
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 19086
Rep Gücü : 42
Nerden Nerden : ist şişli

Talismanda Çok Kolay Hile Empty
MesajKonu: Talismanda Çok Kolay Hile   Talismanda Çok Kolay Hile Icon_minitimeC.tesi Kas. 20, 2010 2:15 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Talismanda Çok Kolay Hile…[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Arkadaşlar talisman için koxp gibi birşey yapmayı] düşünüyordum ama dosyaları karıştırırken gözüme birşey ilişti… Sizin oyuncularınızın dosyası… Şimdi ilk önce dosya dizinini söylüyorum ve kurcalamaya başlıyorum…

Dosya Dizini:
C:\Program Files\Talisman\misc\account\sizin hesabınız\oynadığınız server\oyuncunuzun ismi

Zaten C:\Program Files\Talisman\misc dizinine geldiğinizde anlarsınız yazdığın dizini [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Benden bir örnek

C:\Program Files\Talisman\misc\account\OKTAYUSX\Sky around Water\oktayusxTR

Evet devam edelim açtığımız dizinde (Benim en son açtığım dizin oktayusxTR) client_user adında bir ayar dosyası olması gerekmekte… Onu not defteri ile açıyoruz.

Kullandığımız / Kullanacağımız Terimler:

• true = doğru ( evet )
  • false = yanlış ( hayır )
İlk önce Hp ve Mp ‘yi en yüksek değere getirelim… Bunun için HpMpLow = false kelimesindeki false’yi true olarak değiştirelim…

Şimdide levellerinizi göremediğimiz npc’lerin & yaratık
ların levellerini görelim… Bunun için ShowLevel = false kelimesindei false’yi true olarak değiştirelim…

Bunu tavsiye etmem ama combat yani yaratıkların size saldırmasını engellemek istiyorsanız ( engellerseniz sizde saldıramassınız ) şimdi yazcağım işlemi yapalım… Bunun için Combat = true kelimesindeki true’yi false olarak değiştirelim…

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Derbeder Ömer Exlove00[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://koxpcu.yetkinforum.com

Talismanda Çok Kolay Hile
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Wolfteam Hile Wallhack – Bahama – Asmon – Baseye Dönüs – Wallhack – Mod – 2012 Hile indir
»  Her turlu Koxp Tbl Hile soac v31 Kırık Exe mi qir İçeri Merhaba Size Aşşadaki Vercehim isimler Sitedeki Hilelerin İsimlerinin 1 kaçidir.!! Bu sitede 1 milyona KAdar Hile MEvcuttur.. Bu Hileleri Sağdan soldanmı topladılar ?? Hayır Hepsini Kendileri Yapti
»  Her turlu Koxp Tbl Hile soac v31 Kırık Exe mi qir İçeri Merhaba Size Aşşadaki Vercehim isimler Sitedeki Hilelerin İsimlerinin 1 kaçidir.!! Bu sitede 1 milyona KAdar Hile MEvcuttur.. Bu Hileleri Sağdan soldanmı topladılar ?? Hayır Hepsini Kendileri Yapti
» Dünyanın En Kolay Pvp'si | Lordmt2
» Mediammo-Mt2 Kolay 120 silahları...7/24