Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saldırı yaklaşırken yapılabilecekler.

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Saldırı yaklaşırken yapılabilecekler. Empty
MesajKonu: Saldırı yaklaşırken yapılabilecekler.   Saldırı yaklaşırken yapılabilecekler. Icon_minitimeCuma Kas. 19, 2010 4:39 pm

Arkadaşlar merhaba;

Size bir saldırı anında karşıdaki rakip güçlü ise tuzaklarınızı imha edebilecektir. Ardından bir saldırı daha düzenleyip ambar fazlası malzemelerinizi alabilecektir. Bu durumda neler yapılabilir?

Askerlerin sığınakta gizlenmesi gerektiğini herkes biliyor. Fazla malzemelerinin 2. şehre taşınması gerektiğini de herkes bilir. Size saldıracak kişinin zarar vereceği muhakkak. Siz de ona saldırı düzenleyebilirsiniz. Nasıl mı? Öncelikle size saldıracak kişinin haritadaki koordinatlarını tespit edin. Özellikle de etrafında bulunan sahip olduğu göl ve çayırlarını tespit edip bunlara saldırı düzenleyin. Onun askerleri size saldırıda iken sizde yiyecek kaynaklarına saldırıp yiyecek stokunu eksiye düşürüp askerlerinin kaçmasına yol açabilirsiniz. Güzel bir savunma üzerine saldırı taktiği deneyin derim.
https://koxpcu.yetkinforum.com

Saldırı yaklaşırken yapılabilecekler.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Saldırı Savunma Asker (Resimli)
» saldırı ve savunma stratejileri
» travian En İyi Saldırı Raporları.
» War City Online Saldırı
» kingdoms of camelot saldırı anında