Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Ko Bot Basit Ayarlar ADMİN Yardm... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ByLort
Mesaj Sayısı : 109 Rep Puanı : 182 Rep Gücü : 1 Yaş : 35 Nerden : Evden İş/Hobiler : Knight Online & Hileleri :) Lakap : ByLort
| Konu: Ko Bot Basit Ayarlar ADMİN Yardm... C.tesi Kas. 13, 2010 1:02 pm | |
| Selamün Aleyküm Cümleten. Kardeş Siteyi Dolaştım Gayet Başarılı paylaşımlara imza Atmışsın.Ellerine Sağlık. Mevzuya Gelelim 1-2 Haftadır KoautoBot Kullanıyorum Fakat fazla Bir bilgim yok. Okcum var 48 Lw Karus (Master ) Degil ATACK Yapmıyo calştırdıgım zamn. Bunu icin bir Cözüm İsticektim 2. Olarakta. RPR Ayarlarından Alnamıyorum Lüferson-Sol APE Slotunn RPR Ayarlarını yapıp Paylaşısan. 3.Olarakta Kendi Ok alıyomu bu Lazım oluyrda Onun ayarı varsa Onu isticektim Şimdiden Ellerine Saglık.[b] | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: Ko Bot Basit Ayarlar ADMİN Yardm... C.tesi Kas. 13, 2010 9:02 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]burdakini al sendekini sil burda sana skillerin yazıldıgı not defterini veriyorum lakin repair yarlarını verdim kalluga olarak ayarlı ok pot wolf alır | |
| | | | Ko Bot Basit Ayarlar ADMİN Yardm... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|