Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Şehir Kurmak(Eksiksiz) Perş. Ekim 28, 2010 8:51 pm
Evet arkadaşlar 3. şehrimiz için ilk önce 4 Sör Bor, 2 Sör Ector, 1 Sör Kay armaları gerekiyor
Armalarımız şekildeki gibi x)
Peki bu armaları nasıl kazanıcaz? Bu armalar için en uygun bozkır seviyesi 7 dir.Peki bu bozkıra saldırıp kayıpsız dönmek için nasıl bir ordu göndermek gerekir?
1.ordu;150 milis ardından 2.ordu; 6000 okçu+1 milis Birinci ordu ile ikinci ordu arasında 20 sn den fazla olmamasına dikkat edelim arkadaşlar tuzaklar tekrar çıkmaya başlıyor çünkü. (Ayrıca Simya Laboratuvarımızdaki Ok Yapımı seviyemizin 8 veya 8 üstü olması gerekiyor)
Bozkırısın seviyesi çok yukarıda olduğu için gözükmedi.Rapordaki askerlerin sayısından bozkırın seviyesini anlayabilirsiniz.
İstediği sayıda armayı topladıktan sonra yapmamız gereken bir ova ele geçirmek, 250 ikmal askeri takviye yapmak ve her bir hammadde kaynağından 10000'şer taşımaktır..
Son olarak da ben sürekli saldırıyorum ama arma çıkmıyor diyen arkadaşlar olabilir diye her bir armanın raporunu da gösteriyorum..Dikkat edersiniz hepsi bugüne ait taze çıktı yani x)