Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Şehir Kurmak(Eksiksiz)

YazarMesaj
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Şehir Kurmak(Eksiksiz) Empty
MesajKonu: Şehir Kurmak(Eksiksiz)   Şehir Kurmak(Eksiksiz) Icon_minitimePerş. Ekim 28, 2010 8:51 pm

Evet arkadaşlar 3. şehrimiz için ilk önce 4 Sör Bor, 2 Sör Ector, 1 Sör Kay armaları gerekiyor
Şehir Kurmak(Eksiksiz) 3919
Armalarımız şekildeki gibi x)

Peki bu armaları nasıl kazanıcaz?
Bu armalar için en uygun bozkır seviyesi 7 dir.Peki bu bozkıra saldırıp kayıpsız dönmek için nasıl bir ordu göndermek gerekir?

1.ordu;150 milis ardından 2.ordu; 6000 okçu+1 milis
Birinci ordu ile ikinci ordu arasında 20 sn den fazla olmamasına dikkat edelim arkadaşlar tuzaklar tekrar çıkmaya başlıyor çünkü.
(Ayrıca Simya Laboratuvarımızdaki Ok Yapımı seviyemizin 8 veya 8 üstü olması gerekiyor)
Şehir Kurmak(Eksiksiz) 3975
Bozkırısın seviyesi çok yukarıda olduğu için gözükmedi.Rapordaki askerlerin sayısından bozkırın seviyesini anlayabilirsiniz.

İstediği sayıda armayı topladıktan sonra yapmamız gereken bir ova ele geçirmek, 250 ikmal askeri takviye yapmak ve her bir hammadde kaynağından 10000'şer taşımaktır..

Son olarak da ben sürekli saldırıyorum ama arma çıkmıyor diyen arkadaşlar olabilir diye her bir armanın raporunu da gösteriyorum..Dikkat edersiniz hepsi bugüne ait taze çıktı yani x)

Sör Bor Arması
Şehir Kurmak(Eksiksiz) 3983

Sör Ector Arması
Şehir Kurmak(Eksiksiz) 3986

Sör Kay Arması
Şehir Kurmak(Eksiksiz) 3990

İnşallah yardımı dokunur..
https://koxpcu.yetkinforum.com

Şehir Kurmak(Eksiksiz)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-