Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| KOTURK Koxp 1852 v1 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: KOTURK Koxp 1852 v1 Paz Ekim 24, 2010 12:52 pm | |
| KOTURK Koxp 1852 v1 Yeni bir koxp ile karsınızdayız.Koxpu İndirmeden önce bu yazının tamamını okumanızı şiddetle öneriyorum.Kurulum ve Kullanımı :-İlk Önce ChaosTURK'ün paylaştıgı 1852 Koxpları Hatasız Kullanabilme Konusundaki dosyaları indiriniz ve gerekli talimatları uygulayınız. Konu Linki : TIKLA -Koxpu Çalıştırabilmeniz için MultiClient Gerekli.O da sitemizde mevcut.Konu Linki : TIKLA Şimdi Gelelim Koxp Kullanımına;-Üstteki Paylaştığım konulardaki talimatları uyguladıktan sonra.İndirdiğiniz koxpu MultiClient ile oyuna tamamen girdikten sonra Client Pencere Numarasını Girerek "Start" butonu ile inject ediniz. Genel Özellikleri;-Oto Bdw -Oto Chaos -Oto Ft -Oto Party -Char Kilitle -Koordinata Git -Oto Kutu -Oto Atack -Party Wolf -Hp Mp Minor -Oto TS -Zaman Skilleri -Oto Chat Flood -Exp Hesaplayıcı -Priest Oto Buff Oto Ac -Oto Repair -Hapisten Kurtul -Online Chat Paneli (Yeni)başlat caliştir tek tek yazın sorun kalmıycaktir regsvr32 comctl32.ocx regsvr32 mscomctl.ocx regsvr32 as.ocx Hatırlatma :-Kurulum ve Kullanım Bölümündeki Talimatları Mutlaka Uygulayınız.Aksi Takdirde Hatalar alırsınız. İndirme Linki : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Virüs Tarama : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | KOTURK Koxp 1852 v1 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|