Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Private Bot v1851.11 Dc Fix Oto Heal Oto Buf Hapisden Kurtulma Wallhack Chaos Koxp | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
gh0stc4
Mesaj Sayısı : 139 Rep Puanı : 309 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : konya
| Konu: Private Bot v1851.11 Dc Fix Oto Heal Oto Buf Hapisden Kurtulma Wallhack Chaos Koxp Çarş. Ekim 20, 2010 11:52 am | |
| Private Bot v1851.08 Dc Fix Download Link 1 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Download Link 2 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Download Link 3 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Virus Tarama Sonucu: ZIP NOT: 1851 bypass programlarıyla denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır. Bypass için Multi İndirmek gerekmektedir. Download Link 1 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Download Link 2 : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] PHP Kod: Versiyon.08(NEW) *Tpt Verebilecek Olaylar Fixed. Denedim Tpt Yok.(Xp Sp3) Alt Başlıklar ; -SndFix Düzeltildi. -Koxp Başlık Atama. (Bulunduğunuz Server'i Atar) -Sendpacket küçük değişiklik. -Proje Adları Değiştirildi. *Koxp'a sembol getirildi.(Gereksiz Ama Kaçtır Eklemiyoruz ) Versiyon.07 *Boşa Mana Yeme Fixed Versiyon.06 *Madem Öyle Dc Fixed Versiyon.05 *Hf Tarzı Atak Eklendi. *Pet Çıkar, Pet Öldür Eklendi. *Priest Heal Atma Süresi Düzeltildi.(Gene Aynı Şikayeti Alırsam Gene Arttırırım.) *1851 Fix. Versiyon.04 *Listedeki İtemleri Toplama Eklendi. (FARKLI SİSTEM ALTTA AÇIKLAMALI.) *Boştayken Otur Hatalar Fixed. Versiyon.03 *Lootlist Kaldırıldı (Onu Daha Farklı Ekliyeceğim.) *Başlat Butonu Fixed. Versiyon.02 **Party Minor Ve Tp Fix *Boştayken Otur Eklendi *LootList Eklendi (Küçük Bir Sorunu Var. Onu Halledince Listedekileri Toplama Aktif Edilecek.) Versiyon.01 *Warrior Atak *Priest Atak *Rogue Atak *Oto Kutu *Genel Hackler *Oto Pot *Slot Atak *Transformation *Chat *Gm Tarama *Bilgisayar Ayarları *Party Buff, Ac Ve Heal **Priest Boştayken Otur | |
| | | | Private Bot v1851.11 Dc Fix Oto Heal Oto Buf Hapisden Kurtulma Wallhack Chaos Koxp | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|