Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| FullKoxper 1849 V.8 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
world31
Mesaj Sayısı : 7 Rep Puanı : 21 Rep Gücü : 0 Yaş : 36 Nerden : izmir
| Konu: FullKoxper 1849 V.8 C.tesi Eyl. 25, 2010 3:47 pm | |
| Arkadaşlar yepyeni 1849 koxpu sizler için yeniden paylaşmak istiyorum.Patcha göre koxp yenilenmiştir. Özellikleri Program Özellikleri: 1. Oto Canavar Cekme.(Mesafeye Gore) 2. Oto Atack.(Ayarladığınız Mesafedeki Canvarlara ve Size Vuran Oyuncu ve Canavarlara Oto Atack Yapar). 3. Skill Taklit. (Sınırsiz Skill Kullanımı Mana ve Zaman Sınırı Yok) 4. Oto HP MP Pot(Ayarladığınız Sınıra Can ve Mana basar.) 5. Oto kutu Toplar. 6. Karekter Taşima(Teleport) verdiğiniz kordinatlara sizi goturur. 7. CZ ,Ardream ve Base modları için asaslarda 5,10 ve 15 li otomatik ok atma(tek ok skilinde 5li,3ok skilinde 10lu,5ok skilinde ise 15li atış yapar.Ancak 5li ok kutucugunu isaretlemeniz gerekir.) warriorlarda uzaktan seri scream ve leg cuting atma priestlerde oto heal ve ayrıca resimde gördüğümüz gibi; MultiClient WallHack gibi özelliklerin yanında Özellikleri bulunmaktadır. Kurulum: İndirdiğiniz dosyayı arşiveden cıkardıktan sonra hedef buldan k.o dosyasına yapıstırıosunuz.Bu dosyayı çalıştırdıktan sonra 1849 patch teki şifreleme durumunu kaldırıyor ve launceri calıstırma gereği duymadan direk oyuna baglanıosunuz.Oyuna baglandıgınız anda tekrardan yapıstırdıgınız 1849 koxp dosyasını calıstırdıktan sonra özellikler açılıp skilleri,oto kutu,oto heal ve cz koxp özelliklerini istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. bu adresten indirip kullanabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | FullKoxper 1849 V.8 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|