Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?

3 posters
YazarMesaj
agag2agag

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 64
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 83
Rep Gücü : 3
Nerden Nerden : ankara

Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Empty
MesajKonu: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 6:47 am

dakka başı bi patch geliyo sizinde işiniz zorlaşıyo.deli ettiler beni :S:S
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Empty
MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 11:54 am

sözde açıkları kapıyolar
https://koxpcu.yetkinforum.com
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 11:56 am

peki bişey duydum aslın kobot her sürüme uyumluymuş fakat sadeec belli bi kodları deiştiriliyomuş basit bişeymiş yani eğer böle peki neden bu kadar bekletiyolar ?
Admin
Admin

Admin
Admin

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4016
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10960
Rep Gücü : 40
Nerden Nerden : ist
İş/Hobiler İş/Hobiler : Knight Online
Lakap Lakap : KOXPCU

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 11:59 am

pointer ler lazım
https://koxpcu.yetkinforum.com
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 12:02 pm

ortalama 7 8 saat sonra çıkıyo glba 3 e doğru çıakr bence
m_yy92

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 60
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 74
Rep Gücü : 0
Nerden Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:48 pm

Artık o dewir geçti pointer değiştirmek fayda etmiyor kopxu tekrar indirmek gerekiyo
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:49 pm

ben şuanda 1845 kobotla atak yapıyorm dc felanda yok
m_yy92

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:50 pm

Bu patch den patch e değişen bi durum ben bi kobot u 4-5 patch kullandığımı biliyorum Smile
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:51 pm

Very Happy:D aga niye sölemiyo bende sabahtan bekliyom demk onlarda bundan çıakrmıyo
m_yy92

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:52 pm

Şuan ben hem priest hem asas olarak kullanıyorum . multide 1845 kobotda sorun yok Smile
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:53 pm

ewt yaw bende boştan yere adamlar hakkında enterasan küfürler ediyom Very Happy bi baktım çalıştı iyimiş ama multi lazım sanırım o patchin
m_yy92

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:54 pm

Multiyi sitede bulunan 1845 olarak indirebilirsin Smile ben kullanıyorum sorun yok fakat . yerinde olsam multi deilde unblocker olarak kullanırım Smile
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:55 pm

unblocker koautobotun kendi sitesindekini ben açamıyorum glba o sadece koxpu açmak için bitane client açıyo ama ben tıkladıgım zaman multiye işleyici geçersiz hatası alıyorum nededininde bilmiyorum
m_yy92

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 3:57 pm

Multi client olarak kullanırsan hata alma olasılığın war .
Unblocker olarak kullan tek client açsın ama işin garanti olur Smile ban dc riskin azalır
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 4:05 pm

son bi sorum var kardeş şimdi bu kobotta rpr olayını anlayamadım.örneğin ben apedeyim lüfer sağdaki yanan yerde ordan lüferdeki sundrese rpr yaptıramadım bi türlü senin detaylı bilgin varmı bu konuda?[RepairRoute]
Action00 = town
Action01 = escape
Action02 = coord : 818,481
Action03 = coord : 884,478
Action04 = chat : testing test ini bu şekilde 00 a 01 03 04 neleri yazcan anlamadım tam olark eğer müsaitsem bi sölermisn
m_yy92

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 4:11 pm

şmdi kardeş şöle gidiceksin hanqi npc den rpr yapacaksan onun üstüne tıklayıp insert tuşuna basacaksın(basarken pt de olman lasım ) Sonra aşşağıda npc nin id si ve npc nin kordinatı çıkacak pt chat ta sonra ;

[RepairRoute]
Action00 = town
Action01 = escape
Action02 = coord : npc cordinatı
Action03 = repair : npc id
Action04 = coord : slot cordinatı

02,03 ve 04 teki yazıların değerini yerine yazman yeterlidir
IfRepair değerinide IfRepair= 01000000 yaparsan oto rpr 'n hayırlı olacak inşallah Smile

Yukarda escape bölümünden
agag2agag

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 4:21 pm

eyw çok saolasın kardeş Very Happy:D
m_yy92

MesajKonu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?   Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 4:23 pm

Önemli değil işin görüldüğyse ne mutlu Smile

Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HOPA MT2 YIL BASI ILE BİRLİKTE 2011 E YENİ ADIM ATTİK
» Bifrosta Girdiğinizde Etraf Bembeyaz ise Birde Bunu Deneyin.
» admin bu son konu
» admin yardım!!!
» Admin Tpt yedim.