| Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
agag2agag
Mesaj Sayısı : 64 Rep Puanı : 83 Rep Gücü : 3 Yaş : 34 Nerden : ankara
| Konu: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 6:47 am | |
| dakka başı bi patch geliyo sizinde işiniz zorlaşıyo.deli ettiler beni :S:S | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 11:54 am | |
| | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 11:56 am | |
| peki bişey duydum aslın kobot her sürüme uyumluymuş fakat sadeec belli bi kodları deiştiriliyomuş basit bişeymiş yani eğer böle peki neden bu kadar bekletiyolar ? | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 11:59 am | |
| | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 12:02 pm | |
| ortalama 7 8 saat sonra çıkıyo glba 3 e doğru çıakr bence | |
|
| |
m_yy92
Mesaj Sayısı : 60 Rep Puanı : 74 Rep Gücü : 0 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:48 pm | |
| Artık o dewir geçti pointer değiştirmek fayda etmiyor kopxu tekrar indirmek gerekiyo | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:49 pm | |
| ben şuanda 1845 kobotla atak yapıyorm dc felanda yok
| |
|
| |
m_yy92
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:50 pm | |
| Bu patch den patch e değişen bi durum ben bi kobot u 4-5 patch kullandığımı biliyorum | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:51 pm | |
| :D aga niye sölemiyo bende sabahtan bekliyom demk onlarda bundan çıakrmıyo | |
|
| |
m_yy92
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:52 pm | |
| Şuan ben hem priest hem asas olarak kullanıyorum . multide 1845 kobotda sorun yok | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:53 pm | |
| ewt yaw bende boştan yere adamlar hakkında enterasan küfürler ediyom bi baktım çalıştı iyimiş ama multi lazım sanırım o patchin | |
|
| |
m_yy92
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:54 pm | |
| Multiyi sitede bulunan 1845 olarak indirebilirsin ben kullanıyorum sorun yok fakat . yerinde olsam multi deilde unblocker olarak kullanırım | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:55 pm | |
| unblocker koautobotun kendi sitesindekini ben açamıyorum glba o sadece koxpu açmak için bitane client açıyo ama ben tıkladıgım zaman multiye işleyici geçersiz hatası alıyorum nededininde bilmiyorum | |
|
| |
m_yy92
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 3:57 pm | |
| Multi client olarak kullanırsan hata alma olasılığın war . Unblocker olarak kullan tek client açsın ama işin garanti olur ban dc riskin azalır | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 4:05 pm | |
| son bi sorum var kardeş şimdi bu kobotta rpr olayını anlayamadım.örneğin ben apedeyim lüfer sağdaki yanan yerde ordan lüferdeki sundrese rpr yaptıramadım bi türlü senin detaylı bilgin varmı bu konuda?[RepairRoute] Action00 = town Action01 = escape Action02 = coord : 818,481 Action03 = coord : 884,478 Action04 = chat : testing test ini bu şekilde 00 a 01 03 04 neleri yazcan anlamadım tam olark eğer müsaitsem bi sölermisn | |
|
| |
m_yy92
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 4:11 pm | |
| şmdi kardeş şöle gidiceksin hanqi npc den rpr yapacaksan onun üstüne tıklayıp insert tuşuna basacaksın(basarken pt de olman lasım ) Sonra aşşağıda npc nin id si ve npc nin kordinatı çıkacak pt chat ta sonra ; [RepairRoute] Action00 = town Action01 = escape Action02 = coord : npc cordinatı Action03 = repair : npc id Action04 = coord : slot cordinatı 02,03 ve 04 teki yazıların değerini yerine yazman yeterlidir IfRepair değerinide IfRepair= 01000000 yaparsan oto rpr 'n hayırlı olacak inşallah Yukarda escape bölümünden | |
|
| |
agag2agag
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 4:21 pm | |
| eyw çok saolasın kardeş :D | |
|
| |
m_yy92
| Konu: Geri: Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? Cuma Ağus. 20, 2010 4:23 pm | |
| Önemli değil işin görüldüğyse ne mutlu | |
|
| |
| Bunlarda Dakka Başı Patch Getiriyolar Admin Sece Koxpa Yönelik mi yapıyoalr bunlar bunu ? | |
|