Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018

Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :)

YazarMesaj
rejii

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 18
Rep Gücü : 0
Nerden Nerden : Nereye

Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :) Empty
MesajKonu: Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :)   Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :) Icon_minitimePerş. Ağus. 19, 2010 9:04 am

Bu Multi Linkidir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Buda Koautobot 1845 Orjinal Lınk

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Koautobot Guncellenen Ozellıkler ;

Langue English

1.6f

- No need to specify StoreID in ’store’ action in RepairRoute. Example: ActionXX = store : 12123
If you set coordinates on the spot of NPC, so your character runs there, then you don’t need to specify NpcID for both ’store’ and ‘repair’ action. Example: ActionXX = store, ActionXX = repair

Dil Turkçe

1.6f

- Gerek yok 'depolamak' RepairRoute eylem StoreID belirtmek için. Örnek: ActionXX = mağaza: 12123
Ayarladığınız Eğer karakter var, o zaman her iki 'mağaza ve' onarım 'eylem NpcID belirtmek gerekmez ishal öylesine NPC noktada, koordinatlar. Örnek: ActionXX = mağaza, ActionXX = onarım

Arkadaşlar Kautobot Ve Koautobot İçin Uyumlu Multi Paylasımını 1839 Pachtte Ben Yapmıstım Bu sitede bazı Arkadaslar PAylasımımın ustune konmak ıstıyor FArkım Burda Yararlanan Konu altına 1 kere Tessekur ederim Yazması Beni Mutlu Edecektir Ve Paylasımlarımımın Devamını Getırmesını Saglayacaktır.

Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Packle Çalışan Multi-Hack 6.1
» Scorpion mt2 Yine Bizlerle
» ProBot 1838 Koxp 1838 + Multi Client En İyi Calısan Koxp 1838 ProBot Koxp Koxp 1838 Hayırlı Olsun. İnşallah olmuştur... Vista - Win 7 için.. Deneyenler Olup olmadığını yazsınlar... İndir...[PRoBot] + [MultiClient] http://s1.dosya.tc/Uw0yXE/Probot1
» 1845 Kobot !
» Fearko server dÜn gece acildi offlİne gÖzÜkÜyor sİtede fakat onlİne ! Gel.