Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
rejii
Mesaj Sayısı : 10 Rep Puanı : 18 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : Nereye
| Konu: Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :) Perş. Ağus. 19, 2010 9:04 am | |
| Bu Multi Linkidir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buda Koautobot 1845 Orjinal Lınk [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Koautobot Guncellenen Ozellıkler ; Langue English 1.6f - No need to specify StoreID in ’store’ action in RepairRoute. Example: ActionXX = store : 12123 If you set coordinates on the spot of NPC, so your character runs there, then you don’t need to specify NpcID for both ’store’ and ‘repair’ action. Example: ActionXX = store, ActionXX = repair Dil Turkçe 1.6f - Gerek yok 'depolamak' RepairRoute eylem StoreID belirtmek için. Örnek: ActionXX = mağaza: 12123 Ayarladığınız Eğer karakter var, o zaman her iki 'mağaza ve' onarım 'eylem NpcID belirtmek gerekmez ishal öylesine NPC noktada, koordinatlar. Örnek: ActionXX = mağaza, ActionXX = onarım Arkadaşlar Kautobot Ve Koautobot İçin Uyumlu Multi Paylasımını 1839 Pachtte Ben Yapmıstım Bu sitede bazı Arkadaslar PAylasımımın ustune konmak ıstıyor FArkım Burda Yararlanan Konu altına 1 kere Tessekur ederim Yazması Beni Mutlu Edecektir Ve Paylasımlarımımın Devamını Getırmesını Saglayacaktır. | |
| | | | Koautobot 1845 Ve Akabinde Çalışan Multi (GameMulti 1845) Sitede İlk Paylaşan Olarak Yine Ben :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|