Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| TarizMacro v2 1841 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: TarizMacro v2 1841 Çarş. Ağus. 11, 2010 4:56 pm | |
| Her zaman üstte tut ve Pedal Eklendi;) Her Patche Uygun Macro Çıktı. Kullanımı? AutoItX3.dll Yi c'ye Atıyoruz. Başlat> Çalıştır> Cmd> Regsvr32 c:/AutoItX3.dll yazın. DllRegisterServer / c:/AutoItX3.dll başarıyla gerçekleştirildi demesi gerekmektedir. Macroyu Açıp Atak veya minor kullanabiliriz... Macro Nedir? Macro, Koxp kullanılmadığı vakit msn koxpla uğraşacağımıza seri z1 yapar. Ama bunu yaparken hiç birşeyle ugraşmamalısınız. Eğer ugraşırsanız atak yapmaz.Binevi sizin afq da kullanacağınız koxp gibidir. Slot 1'e atak yapacağınız Skilli Slot 2'ye Minoru Koyacaksınız... ------------------- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ßy_Tariz Koxp Çıkana Kadar Kolaylık.. İndir Virustotal Bak -------------- Fazla lafa gerek yok buyrun link detaylı anlatım içinde 2.37 sn... İNDİR videoluanlat_m.rar Dosya Boyutu : 6.03 MB Teşekkürü Unutmayınız.. | |
| | | | TarizMacro v2 1841 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|