_--_ForeverKO Zor Db De Son Nokta Db Özellileri İçerde_--_
Yazar
Konu: _--_ForeverKO Zor Db De Son Nokta Db Özellileri İçerde_--_ Paz Ağus. 01, 2010 8:12 pm
Server ip =5.111.174.10
Hamaçhi ağı = FORGaming Sifre Yok Vps Olana Kdr İdare Edicez En Kısa Zamanda Olacaktır
Database Özellikleri
Exp İtem Zor ( LvL Up Oranı AŞşagıda Yazıor , Drop da Drop Listde ) 100Np İle Başlangıc... NpClerin isimleri Türkce Orn.. (İnnHostess)=(BANKA) , (Sundries)=(BakkaL) IlIlIlI Nickli Car ACılmaz... Speed Hack AcaN Userlar Servera Giremez... Küfürlü İd ve Nick Alınmaz... OTO Üyelik OTO Master MoNSTeRLaRıN ExpLerini Monsterlara Gore Orantılı Yaptım Mesela Paramundan 900 K exp Geliyor Brahmandan 700k Eger Server Filesinizin İcindeki Map Dosyasında Warder Kesince İsim Gecmesi İcin Map Ekli İse Warder Kesince İsim Geçer Deilsede Ben Hallederim Guard Towerlar Sorunsuz Calısıyor...(HumaN Tower Sorunu Hallettim) ( [Savunma Kulesi(Orc)] ve [Savunma Kulesi(HuMaN) ) Eslantı Tamamen Baştan editledim... Usko Daki Yaratıkların Tümünü Ekledim Hepsi Attack Yapıyor... Ozellikle Apost OF FLaMeS Aynı Uskodaki Gibi 51 Skill Atıyor Eslant Canavarları ve Bossların Attacklarını arttırdım Bir User Tek Başına Kesemeyecegi Kdr... Guard TowerLarın Atagını Yükselttim Bosslardan Cıkan Dropların Ratesini (Düşme Oranı) Düşürdüm ... Koxp İle Kasmasınlar Die Okcu Skillerini Fixledim.. En Cok 200 Damage Vuruo Okcu Skilleri Oda Monsterlara ^^ BuFF SiL Bas Yapılmaması ve Priestin Ozelligi KaLmadıgını Düşündügüm İcin Buf Sc Kaldırdım.. Lunar War Sorunsuz Calısıor (+open2) 100 Symbol Ekli (50 Kareli 50 Karesiz) Char Sifre Degistirme Sorunsuz (DB ye Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var) Karus Carı Human Human Carı Karus Yapma Sorunsuz Calısıor (DB ye Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var) Name Change Olayı Sorunsuz Bir Şekilde Calısıor (DB ye Ozel Prodeceler Kısmında Kodu Var) İtem Bul - İtem Encode - İtem Decode DB De Ekli Mavi Kutu ve Yeşil Kutunun Drobu yoqtur ... Ama DB de Ekli DB de Valkyre Dragon Shell ws.. Ekli Fakat Droplarda Yoq İsterseniz Droplara Ekleyebilirsiniz Unique İtemler , UsKo İtemleri ve 70 QuesT İteMLerinin Drobu Yoqtur... DataBase'nin İncelenmedik Yerini Bırakmadım ^^ Hic Bir Sorun Yoq Can Potu ve Mana Potu Normal Basınca Gidiyor... Dupe Check Ekli Drop Listesinde Verdigim Droplardan Başka Drop Yoqtur... Kral Yapma Sorunsuz Maplar Sorunsuz Her Kesilen Bossdan Drop Alınabilir... Tamamen Kendi Yapımımdır ...
Hemen İtem Upgrade Oranına Geçelim.... (ßy ShakeaL)