Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
rejii
Mesaj Sayısı : 10 Rep Puanı : 18 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : Nereye
| Konu: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Paz Ağus. 01, 2010 2:13 pm | |
| Arkadaşlar Sistemimde Kurulu olan İşletim Windows 7 Ultimate 32 bit 3-4 Gündür uğraşıyorum Bu hatayı Duzeltemedım Admın'in Paylastıgı Multı Client Unblockerı Kullanıyorum Deep Freze Ve Anti Virus Programı Yok Pc De Ama Resımdeki Hata yı veriyor [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LÜTFEN YARDIMCI OLUN ! Multi Client Ayarlarım Bu Ama Knight Online Client Olarak Açıyor [MultiClient] Enabled= 1 UseCustomName= 1 CustomName= "KOL2" [Unblocker] Enabled= 1 [Memory] Search= 1 KO_WNDADDR= 0x00A58F04 [General] WndName= "Knight OnLine Client" DirPath= "D:/GamersFirst/KnightOnline/" ExeName= "KnightOnLine.exe" ArgName= "USA_KnightOnLine" | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Paz Ağus. 01, 2010 4:57 pm | |
| böyle basit bi konu için 4 gün ugraşdıysan sana lafım yok:) biz bu forumu taşak olsun die kurmadık 4 gün ugraşacagına sorsaydın hemen çözerdin gelelim sorununa
UNBLOCKER da multi aktif etmişsin GameName= "Knight OnLine Client" ( Buraya altta gördügün ismi yazacakdın HackName="Untitled - Notepad
ne demek istedigimi anladın sanırım mutli açınca ismi degişiyo
| |
| | | rejii
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 02, 2010 4:28 am | |
| YAZDIM SORUN U BULDUM FAKAT ÇÖZÜM BEKLİYORUM BENDEKİ HATA OYUNUN AÇIK OLMADIGINI GÖSTERİYOR AMA OYUN AÇIK OYUN ACIK OLSAYDI VE BEN KOAUTOBOT A YANLIS BIR OYUN ADI GIRSEYDIM NAME BILMEM NE DIYE ERROR VERIYOR DU OKADARDA SAF DEGILIM ASIL SORUN ŞU K2 NIN YENI BI GUVENLIGI OLAN EXE VIRUSLENDIRME YANI VIRUSLE EXEYI GOREV YONETICISINDE ISLEMLER KISMINDA GOSTERMIYOR KOAUTOBOT HALIYLE KO YU GORMUYOR ACIK DEGIL DIYOR O MULTILE BEN BASKA ISIMDE BI KO ACAMADIM ACABILSEM BELKI ISLEMLERDE GOZUKUCEK KOXP ACILCAK [MultiClient] Enabled= 1 UseCustomName= 1 CustomName= "KOL2" [Unblocker] Enabled= 1 BU AYAR BOYLEYKEN MULTI OLARAK ACMAZMI YANI ISTEDIGIM IZIM VEYA RASTGELE BI ISIMDE KO ACMAZMI EGER ACMAZSA ACICAK SEKILDE OLAN BI SETINGS YAZARMISIN [Memory] Search= 1 KO_WNDADDR= 0x00A58F04 [General] WndName= "Knight OnLine Client" DirPath= "D:/GamersFirst/KnightOnline/" ExeName= "KnightOnLine.exe" ArgName= "USA_KnightOnLine" | |
| | | prokoxp
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 02, 2010 8:16 am | |
| anlattıgın şeyler ya bi sende oluyor yada fazla daldın bende 3 tane pc var vista xp 64 win7
ben hepsinde çalışdırıyorum bi sorun yok sen şimdi ex tanımıyor fln filan diyorsun bu lafları bi senden duyuyorum yönetici tanımıyosa direk çalışdır yönetici olarak çalışdırma kobot hata falan yok çalışdırma yolu belli artık ayarlarınıda sen yapacan | |
| | | rejii
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 02, 2010 10:42 am | |
| arkadaşım bilinçsiz konuşma lütfen ben kafamdan uydurmuyorum 1.5 sene belkıde daha fazla Koautobot kullanmıslıgım war PC Teknisyenleri Kadarda Pc Donanım Yazılım Biliyorum Usko Exe Tarat Bana İnanmıyorsan Olmadı İnternete Yaz Knight Online İşlemrde Gözükmüyor 1839 diye Bak Kaç Tane Konu Var Ve Yorumlara Dikkat Et Bu Uskonun Yaptıgı gayet mantıklı sende hata vermemesının sebebı buyuk ıhtımal multıle gırıyorsun multıde ıslemlerde gozukuyor sanırım Bende Multide İşlem Gormuyor Ko Exe yı acıyor Haliyle Yıne ıslemlerde Calısan Knıght Yok :S | |
| | | Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 02, 2010 11:05 am | |
| prokoxp haklı senin anlattıgınla alakalı en ufak bi konu yok ortada bi sorun varsa bu senle alakalı bi sorun genel deil bunu çözmekde sana kalıyor | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 02, 2010 11:09 am | |
| benim bi fikrim var örnegin hf bazen yazılar gözükmüyor bunu çözmek için sistemin kurulu oldugu yere atıyosun düziliyor örnegin c de kuruluysa oraya atınca düzeliyor sende kobot sistemin kurulu oldugu yere at bakdım d atmıssın normalde sistem c yüklenir bi dene c at kobot orda aç |
| | | rejii
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 02, 2010 11:10 am | |
| SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR ARKADAŞLAR TŞKLER | |
| | | kkenan03
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 31 Nerden : adana pozantı
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 16, 2010 2:58 am | |
| rejii sorunu nasıl çözdügünü soylermisin banada:S Aynı sorun var bayadır yapmaya çalışıyorum ama anlamadım şimdiden teşekkürler. | |
| | | koxpcu
Mesaj Sayısı : 6576 Rep Puanı : 19086 Rep Gücü : 42 Yaş : 37 Nerden : ist şişli
| Konu: Geri: Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S Ptsi Ağus. 16, 2010 11:32 am | |
| açdıgın mutli ismini noped yazacaksın basit yani | |
| | | | Biri Bana Yardım ETsin Koautobot Hatası ALLAH RIZASI İÇİN YA :S | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|