Mesaj Sayısı : 36 Rep Puanı : 46 Rep Gücü : 0 Yaş : 30 Nerden : kocaeli
Konu: admın lütfen yardım mavi ekran hatası alıorum Perş. Tem. 15, 2010 7:41 pm
launchere tıklıorum sora mavi ekranda Page_Fault_IN........ yazıo en altta bilgilerde de APR.sys yazıo neden acaba lütfen yardım
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Geri: admın lütfen yardım mavi ekran hatası alıorum Perş. Tem. 15, 2010 10:07 pm
İlk önce bilgisayara reset atın ve bilgisayar windows yüklenme ekranı gelmeden f10'a basın (Bu her bilgisayar için değişebilir, Kısacası BIOS ayarlarına girmek için hangi tuşa basılıyorsa bilgisayarınızda o tuşa basın. Ve BIOS ayarlarına girdiğinizde BOOT ayarları bölümüne gelin. Boot ayarları bölümünde;
Mesaj Sayısı : 36 Rep Puanı : 46 Rep Gücü : 0 Yaş : 30 Nerden : kocaeli
Konu: Geri: admın lütfen yardım mavi ekran hatası alıorum Cuma Tem. 16, 2010 4:56 pm
admın ben bios ayarlarına girdim ama yapamadım internal die bi yazı bulamadım ve Express boot popup delay die bişeyde baska bi yöntemi yokmudur acaba
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: Geri: admın lütfen yardım mavi ekran hatası alıorum Cuma Tem. 16, 2010 9:19 pm
eğer pc format attırmış iseniz antivirüs programı kurmayın koyu yükleyip kullanıcı hesaplarından yeni bi kullanıcı hesabı açın ismini ör:exper yapın(bilgisayar yöneticisi) bilgisayarı yeniden başlatın exper ile oturum açın ve kesinlikle ventrilo ile birlikte açmayın ayrıyetten venti de kesinlikle yüklemeyin böle denedikten sonra gireceksiniz diye umuyorum. Fazla program ıvır zıvır kurmayınız En son koya girdikten sonra antivirüs programı kurabilirsiniz dikkat edin çoğu virüs programı yardımcı programlarla kaldırılmasına rağmen yinede bi şekilde çalışmasına devam ediyo BAŞLAT::>DENETİM MASASI::>KULLANICI HESAPLARI uzun süredir mavi ekran hatası alan ben öle girdim xD
NOT: örnekde verilen exper kullanıcısını bilgisayar yönetici olarak açınız. 1730 patch ini indirmeniz tavsiye edilir 1708 de manuel patch atıyorsunuz.