Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Hell Koxp v1833 APR FİX-TPT FİX-Okçu Skiller Manalı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Hell Koxp v1833 APR FİX-TPT FİX-Okçu Skiller Manalı Çarş. Tem. 07, 2010 1:52 pm | |
| Hell Koxp v1833 APR FİX,TPT FİX*Windows 7 ve vista olanlar koxpa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra basarak açsın. *Aksi taktirde cannot get handle hatası alırsınız *32 bit işletim sistemi olanlar emin olduğunuz TPT hatası vermeyen bir bypass veya multi ile oyuna girdikten sonra koxpu kullanabilirler. *64 bit işletim sistemi olanlar bypass a gerek duymadan sorunsuz kullanabilirler *TPT HATASI ALIRSANIZ BİLDİRİNİZ FAKAT TAM NEDEN KAYNAKLANDIĞINI BİLMEDEN YORUM YAPMAYINIZ *Oyundayken Hell Koxp açın sadece koxpu açı seçin yükle butonuna basın koxp aktif hale gelecektir. *Herhangi bir multi ile girenler onun ismini yazıp yükle desin (dinput8.dll hatası alanlar dinput8.dll yi knight klasörüne atsınlar) ÖzelliklerTüm Okçu atak skillleri(Hızlı şekile atar,cs ve ps hariç) Wall Hack (hf deki gibidir) Oto Kutu oto wolf safety evade light feet oto hp mp oto minor Oto TS Fake 21GB TPT FİX APR FİX Oto party Stat skill sıfırlama var Oto heal yoktur.(şuan için ama eklenecek) Biraz daha özellik eklenecek Download LinkleriReklamsız Link=> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Reklamlı Link(Katkıda bulunmak isteyenler için)=> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tarama Sonuçları1 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | zcx91
Mesaj Sayısı : 5 Rep Puanı : 5 Rep Gücü : 0 Yaş : 33 Nerden : bilecik
| Konu: Geri: Hell Koxp v1833 APR FİX-TPT FİX-Okçu Skiller Manalı Çarş. Tem. 07, 2010 2:33 pm | |
| | |
| | | karder
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 31 Nerden : gebze
| Konu: Geri: Hell Koxp v1833 APR FİX-TPT FİX-Okçu Skiller Manalı Çarş. Tem. 07, 2010 9:27 pm | |
| oyuna gırmeden dırek atıo | |
| | | karaoguz
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 30 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Hell Koxp v1833 APR FİX-TPT FİX-Okçu Skiller Manalı Çarş. Tem. 07, 2010 10:45 pm | |
| YHA HATA VERİO DURMADAN AÇIOM YÜKLE DİOM AMA HATA VERİP VERİP DURUO A.Q OYNU DİNPUUT 8 İ YÜKLEYİN DİYO | |
| | | | Hell Koxp v1833 APR FİX-TPT FİX-Okçu Skiller Manalı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|