ChaosKoxp v9 8Li Ok Eklendi Moba Işınlan Eklendi..
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
Konu: ChaosKoxp v9 8Li Ok Eklendi Moba Işınlan Eklendi.. Perş. Tem. 01, 2010 2:43 am
Arkadaşlar MAnasız Skiller Çıkarana KAdar.. Bununla İdare edin.. Emin Cs nin Verdiği Atakdan Daha Fazla Verecektir.. Oyunda K0xperda Olmamasından Dolayı Su Anda... Bence Tam Zamanı Derim..
Nasıl Mı Kullanacaksınız..
OtoPotunuzu Ayarlıyorsunuz.. Ayarları Biraz Yüksekte Tutun %40 Larda Filan Sonra Atak Kısmına Geliryoruz.. Burdan Sadece 8 Li Oku İşaretliyoruz.. Wolfünüzü Filan Alın.
Dikkat Uzaktan Vurmaz.. Ancak! 8li Oku İşaretlediğiniz Anda Mobu Seçip Ctrl Tuşuna Basarsanız Çok Hızlı Bir Şekilde Moba Işınlanırsınız.. Dc Olmadan.. Ancak Çok Uzun Süre Basılı Tutmayın 30sn.. 1 Dk Gibi Süreden Bahsediyorum..
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1366x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
kardesım acılmıyo koxp yaa exe tıklıyom hata raporu çıkıyor dll dosyasımı eksik anlamadım gitti he bide bu koxp skill vurmam sorunu nezaman düzelir ona göre piyasıyı takip edicem şuan piyasa düşerse ib shard shel vsvs alan koxp yenıden düzeldiğind iyi para kırar nezamn düzelir bilmiyorum bi açıklama...
ChaosKoxp v9 8Li Ok Eklendi Moba Işınlan Eklendi..