Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| Beşinci Adım: Bitkiyi Süs Bitkisi Haline Getirme | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: Beşinci Adım: Bitkiyi Süs Bitkisi Haline Getirme C.tesi Haz. 26, 2010 3:50 pm | |
| Beşinci Adım: Bitkiyi Süs Bitkisi Haline Getirme
1) Bitki azami büyüme seviyesine ulaşınca [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işareti ile süs bitkisine çevirebilirsiniz. Artık bitkiyle ilgilenmenize gerek yoktur. Keza sulamanız ve tedavi etmeniz mümükün değildir. 2) Bu işlemi gerçekleştirmeden önce, bitkiden sağlayabileceğniz tüm imkânlardan faydalandığınızdan emin olun. Çünkü bir süs bitksinden ne tohum, aktar alabilir ne de çaprazlama yapabilirsiniz. Bundan sonra o evinizi süsleyen bir eşya haline gelecektir. Bazı Hoş Bitki Resimleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sizde bunlardan yetiştirmek istemez misiniz? Cevabınız evet ise hadi hemen kolları sıvayın... | |
| | | | Beşinci Adım: Bitkiyi Süs Bitkisi Haline Getirme | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|