Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| İKARİAM DA EN GÜZEL SAVAŞ HİLESİ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: İKARİAM DA EN GÜZEL SAVAŞ HİLESİ C.tesi Haz. 26, 2010 3:22 pm | |
| Arkadaşlar bu hileyi ben travian oynarken de kullanıyordum.Açıklıyorum: 1-Eğer birisi size saldırıyorsa ve nakliye geminiz yeteri kadar varsa(eğer yoksa altınla hemen alın) hammaddenin depoda korunamayan kısmını çok uzak bir yere nakliye gemisiyle yollayın.savaş bittikten sonra ise gemileri geri çağırın.o zaman size saldıran adam kalan hammaddeler depoda saklandığı için hiç birşey alamadan askerleri köyüne geri dönecek. Bir de; 2-Eğer size saldıran kişi çok güçlüyse büyük ihtimal sizi ilk başta keşfetmek için çok asker yollayacaktır.(çünkü saldıran kişi ilk saldırısında sizin kaç askeriniz olduğunu bilmediği için.) o saldırırken onun askerlerinin sizin köyünüze gelme süresinden daha uzun zaman alacakbir mesafeye askerlerinizi yollayın.saldırı bittikten sonra yine aynı şekilde askerlerinizi geri çağırın. NASIL FİKİR AMA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.].EĞER FİKRİMİ BEĞENDİYSENİZ LÜTFEN +REP İKARİAMDA EN GÜZEL SAVAŞ HİLESİ | |
| | | (-OttomanEmpire-)
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : gαzιαηтєρ İş/Hobiler : ιηтєяηєттє ѕöяƒ Lakap : σттσмαη
| Konu: Geri: İKARİAM DA EN GÜZEL SAVAŞ HİLESİ C.tesi Ara. 25, 2010 5:19 pm | |
| Bende hammadde korumanın bir yolunu biliyorum ama ticaret merkezi gerekiyor: Şimdi diyelim biri size saldırıyo ama daha yetişmemiş.Hemen hammaddeleri ticaret merkezine yettiği kadar koyuyoruz.Fiyatını 99 altın yapıyoruz.Hem kimse hammaddeleri almaz hem de hammaddeler sizde yokmuş gibi gözükür. Ben hergün çıkmadan önce hammaddeleri ticaret merkezine yerleştiririm.Biri saldırırsa ele geçiremiyo =) .Hatta bi defa akşam saldırı yapmışlar ama hammadde alamamışlar =) (Ticaret merkeziniz ne kadar çok seviye olursa o kadar çok hammadde yerleştirirsiniz) | |
| | | | İKARİAM DA EN GÜZEL SAVAŞ HİLESİ | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|