Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| İkariam Puan Artırma Sırları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: İkariam Puan Artırma Sırları C.tesi Haz. 26, 2010 3:21 pm | |
| İkariam da mühim olan araştırma ve bina seviyesidir diceksiniz ki bunu hepimiz biliyorum bakın size taktikler 1)Seviye15 e kadar asla asker yapmayın yaparsanız cok az ve sürtekli arastırma yapın 2)Seviye 15i geçince bilim adamlarınızı yarılayın geliriniz yettigi kadar asker yapın ve casus yollayarak güzel bir şehir bulun şahsen ben buldum ve adam adalıyom en az 2000 kristal 2000 üzüm 10000 odun ve 2000 mermer geliyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bide adam sizi rahat bırakmıyorsa ben sevmiyorum ama isterseniz baska şifreden girip adama 1000 YTL ye şifreni almak istiyorum diyin o da olur diyince operatöre ilertin şifre satmak yasak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]BUNU +rep vermeniz için yazmadım so üyeleri oyunda kötü durumda kalmasın diye yazdım AMA isteyenler +REp verebilir cok makbule geçer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bi de GAMMA dünyasında Raistlin 14:60 isteyenler mesaj atsın 9cu ittifaktayım yardım ederim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | İkariam Puan Artırma Sırları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|