Mesaj Sayısı : 3 Rep Puanı : 9 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : istanbul
Konu: Heaven Fire Bedava Kullanım ( Belirli Saatler ) Çarş. Haz. 23, 2010 10:58 am
Arkadaşlar biliyorsunuzki önümüz YAZ.Okul yok dert yok,tasa yok Rahat Rahat Gezicez Denize giricez.Buda demek oluyorki Erkende kalkıcaz (: . Evet Şimdi Konumuza Dönelim. Bilindik Üzere HF'ye Para verip 14 Gün alıyorsunuz.Ben Tam 1 Aydır,HF yi ücretsiz kullanarak level kasıyorum.
Nasıl mı ;
1-HF'nin Sabah 6-7 ve Akşam 8-9 Arası Ücretsiz Çalıştırma izni var. 2-Sizin yapacağınız Saat Sabah 6'da kalkıp HF'yi açıp Oyundan çıkmadan Kasmakdır.Dc atarsa da Saat Akşam 8-9 ' gibi girip Koxpu Tekrar Açın.Saatler biraz uzun ama siz kapatana kadar HF Kapanmıyor (: Kapatırsanız da 6-7 ve 8-9 Arası değilse saat birdaha açamazsınız Trail Olarak....
Peki Nasıl Açarım Trail ?
1-HeavenFire İçindei Loader'e tıklayın. 2-Açıldıkdan sonra sağ tarafda Free Trail var.( Tıklayın ) 3-Tıkladıkdan sonra Get Rookie kart,Rookie Cart,Free Trail var. ( Tekrar Free Trail Tıklayın ) 4-Sonra Start Game diyip KnightOnline.exe'yi seçip oyuna girin.
Bu kadardır.Bilen arkadaşlar vardır eminim . Ama Bilmiyenler varsa diye bir paylaşayım dedim.
Konu: Geri: Heaven Fire Bedava Kullanım ( Belirli Saatler ) Çarş. Haz. 23, 2010 12:57 pm
süresi dolunca hf hata verip kapanıyor ama oyun acık kalıyor
asdfg7
Mesaj Sayısı : 1 Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 0 Yaş : 34 Nerden : hatay
Konu: Geri: Heaven Fire Bedava Kullanım ( Belirli Saatler ) Perş. Ağus. 26, 2010 6:00 pm