Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,2018 Pvp server 1299,Koxp,Metin2,Mt2,Tanıtım,Hile,Paylaşım,Hack, ,Acme,saoc,Knightonline,Myko,Çinko,Tbl,2018 |
|
| KM Koxp v.15 [1831] Multi Client | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 4016 Rep Puanı : 10960 Rep Gücü : 40 Yaş : 38 Nerden : ist İş/Hobiler : Knight Online Lakap : KOXPCU
| Konu: KM Koxp v.15 [1831] Multi Client Ptsi Haz. 21, 2010 1:21 am | |
| KM Koxp v.15 [1831] Multi Client KoxpMerkeziTürkiye """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Download-1: TIKLAYINIZ.""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" "Virüs TOTAL: TIKLAYINIZ.Virüsler Multiden Kaynaklanmaktadır... Korkmanıza Gerek Yok... Genede Güvenmeyenler İndirmeyebilir... Yorumlarını O YÖNDE Yapmanız Önemle Rica Olunur... ChaosKoxpda Verilen Multiyide Kulllanabilirsiniz...Eklenenler;Minor HIZ Ayarı Kutuya Işınlanma (DC Verebilir..) RPR ZAMAN AYARI Eklenecekler;RPR Işınlanma X-Y Işınlanma Zone Işınlanma Multi Çalışması İçin Framework 3.5 Veya Alt Sürümleri Yüklü olması gerekir..İyi Oyunlar... __________________ KoxpMerkeziTürkiye # CaN.
Bu multi girmek mecburidir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
| | | pusat4555
Mesaj Sayısı : 8 Rep Puanı : 8 Rep Gücü : 0 Yaş : 31 Nerden : Evden
| Konu: Geri: KM Koxp v.15 [1831] Multi Client Ptsi Haz. 21, 2010 5:50 am | |
| Teşekkürler Admin,rpr çalışıyorsa çok iyi olur. Zeph te ben rpr yi yapamadım veya olmuyor. | |
| | | | KM Koxp v.15 [1831] Multi Client | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|